Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru 12 takside 20.000₺ limitinden sonra telefonların 20.000₺ üzerine çıkması.

Logan

TFC Kullanıcısı
Puan 28
Çözüm 0
@Logan
Arkadaşlar şaka gibi cidden şaka gibi 2 hafta oldu olmadı 17-18.000₺ lik telefonlar 12 taksit limitinin 20.000₺ olmasından sonra fiyatı 20.999₺ 22.000₺ bandına çıktı ve yine 3 takside düştü.

Çok şey yazarımda forumu kapatıp hepimizi tutuklarlar :)

Söyleyebileceğim tek şey, bunlar hep 40.000₺ imei kaydı ve temuda kargo dahil 30$ limit olması yüzünden.

Başka söyleyeceğim birşey yok.

Maalesef artık her şey çok pahalı. Dün alışveriş merkezine uğradım, aldığım şampuan, boxer ve çamaşır suyu ne kadar tutmuş olabilir? 3.000 TL, abartmadan söylüyorum. Boxer adet fiyatı 185 lira (biraz çok aldım zamlanıyor diye) kullandığım şampuan 700 lira (30 liraya alıyordum pandemi öncesi) klinik şampuan maalesef böyle almam lazım.

Çamaşır suyunu hatırlamıyorum büyük boy almıştım, hemen alayım çıkayım şuradan diye. Evin kapısından adımı atıp dışarı çıksam 100 lira gidiyor. Kayseri’de yol parası 20 lira, aktarma ücretsizdi 5 lirada ona getirdiler. 25 lira yaptılar. 65 yaşüstünün acısı bizden çıkıyor. Adamlar zaten emekli neden ücret almıyorsun (siyasi sebebi var herkes biliyor) git öğrenciye ver 100 biniş hakkını. Gelecek yaşlılarda değil, gençlerde…

Parası olan insan için muhteşem, herkes çok memnun ama parasızlık çeken için maalesef her gün düşünmekle geçiyor. Ülkemi seviyorum, tüm samimiyetimle söylüyorum seviyorum. Hiçbir siyasi partiyle, siyasetçilerle, cemaatle vs. işim olmadı bu zamana kadar. Ben forumcuyum arkadaş, forumlara inanırım😀

Maalesef artık her şey çok pahalı. Dün alışveriş merkezine uğradım, aldığım şampuan, boxer ve çamaşır suyu ne kadar tutmuş olabilir? 3.000 TL, abartmadan söylüyorum. Boxer adet fiyatı 185 lira (biraz çok aldım zamlanıyor diye) kullandığım şampuan 700 lira (30 liraya alıyordum pandemi öncesi) klinik şampuan maalesef böyle almam lazım.

Çamaşır suyunu hatırlamıyorum büyük boy almıştım, hemen alayım çıkayım şuradan diye. Evin kapısından adımı atıp dışarı çıksam 100 lira gidiyor. Kayseri’de yol parası 20 lira, aktarma ücretsizdi 5 lirada ona getirdiler. 25 lira yaptılar. 65 yaşüstünün acısı bizden çıkıyor. Adamlar zaten emekli neden ücret almıyorsun (siyasi sebebi var herkes biliyor) git öğrenciye ver 100 biniş hakkını. Gelecek yaşlılarda değil, gençlerde…

Parası olan insan için muhteşem, herkes çok memnun ama parasızlık çeken için maalesef her gün düşünmekle geçiyor. Ülkemi seviyorum, tüm samimiyetimle söylüyorum seviyorum. Hiçbir siyasi partiyle, siyasetçilerle, cemaatle vs. işim olmadı bu zamana kadar. Ben forumcuyum arkadaş, forumlara inanırım😀
Durum çok kötü ne alacaksanız şimdiden alın geçin derim, ben vaz geçtim telefon almaktan 6 ayımı telefona veremem, zaten note 10 pro telefonum benim için çok kıymetli yetkili servise verip, kamera pil tüm hoparlör değişimini yaptırıp kullanmaya devam edecem tutsa tutsa 5000₺ tutar çok daha iyi olur donma kasma yok, video bakımından eis mükemmel çalışıyor titreme yok, kamera desen yeterli, hafıza 128gb bu biraz sorun ama oyun oynamıyorum, gittiği yere kadar kullanırım.

Yazık şuan 11t ye verilecek 17.000₺

Ucuza kaçıp note 13 veya note 12 pro alsam onların eis kötü olacak note 11 Pro plus tan biliyorum video aşırı titreyecek.

Bugün eli yüzü düzgün Android için minimum 30.000₺ lazım, S24 FE 14 T gibi altı kendini kandırmaca olur.

Evkur gibi yerlerden, elden taksitle almak en mantıklısı. Ben öyle yaptım. 15'lik telefon 24'e geldi ama 24 ay sözleşmeyle aldım 2 ayı kaldı. Kafam rahat. Kredi çekip kafamı meşgul etmedim en azından.

Evkur gibi yerlerden, elden taksitle almak en mantıklısı. Ben öyle yaptım. 15'lik telefon 24'e geldi ama 24 ay sözleşmeyle aldım 2 ayı kaldı. Kafam rahat. Kredi çekip kafamı meşgul etmedim en azından.
24 ay kim uğraşacak kardeşim, 24 ay diyoruz Almanya'da bu süre için Mercedes BMW alıyorlar, almanın birine anlatsan 24 ay ile telefon alıyorum diye adam kaba etiyle güler, 1 hafta bile uğraşmıyor telefon almak için adamlar.

Cidden yazık günah en başta verdiğimiz zamana yazık senle yaşıtız 36 sın 34 te almışsın.

Bakacam yetkili servis dışına çıkmam ben tamir için, eğer bu işlemlere kamera tüm hoparlör ahize değişimi için 7-8 bin gibi bir ücret isterlerse veya daha üstü net kararımı verdim 11 Lite alacam, 3 ayda kapamam lazım bu işi 11 lite, note 13 veya note 12 prodan hayli hayli iyi, 11 t dende çok ucuz.

24 ay kim uğraşacak kardeşim, 24 ay diyoruz Almanya'da bu süre için Mercedes BMW alıyorlar, almanın birine anlatsan 24 ay ile telefon alıyorum diye adam kaba etiyle güler, 1 hafta bile uğraşmıyor telefon almak için adamlar.

Cidden yazık günah en başta verdiğimiz zamana yazık senle yaşıtız 36 sın 34 te almışsın.

Yapacak bir şey yok. Ya deli gibi nakdin olacak, ya da deli gibi faizle-taksitle telefon alacaksın.

Yapacak bir şey yok. Ya deli gibi nakdin olacak, ya da deli gibi faizle-taksitle telefon alacaksın.
Rezillik şu halimiz.

Bakalım note 10 pro ne kadar tutacak inşallah 5000₺ aşmaz, sıfır telefon fiyatı çekerlerse artık yapacak birşey yok.

Kamera cidden çalışmıyor, pilin durumu pek iyi değil, hoparlör ahize rezalet durumda.

Allahtan kasması donması yok

Aynen öyle, 20.000₺ limitinin ardından fiyatlar anında yukarı çekildi. Taksit avantajı yine boşa çıktı. İmei kayıt ücretleri ve düşük limitli yurtdışı alışveriş sınırı da cabası. Durum gerçekten trajikomik. :(

Halinize şükredin şükredin biraz bu nedir böyle isyan da isyan(!) :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri