Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye 25 bine laptop önerisi

Emsed

TFC Kullanıcısı
Puan 8
Çözüm 0
@Emsed
Arkadaşlar oyun için istemiyorum illa 25 bin olmak zorunda değil assagisi da olur ders iş okul için laptop tabsiyesi var mıdır yardım edebilir misiniz?

Merhaba,

Bu fiyat bandında oyun oynamayacaksanız gündelik işler için uzun ömürlü olacağını düşündüğüm modelin pazar linkini bırakıyorum. Aralarından ucuz olanı bulabilirsiniz. Ayrıca tavsiyem uzun ömürlü kullanabilmek adına i5-1235U ya da i51245U işlemcileri tercih etmeniz. Ek olarak 16 GB RAM de sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Akakçe üzerinden ya da diğer pazar siteleri üzerinden bahsettiğim işlemcileri seçip arama yapabilirsiniz. Ürünleri yorumlarıyla karşılaştırabilirsiniz.

Öneri laptop için tık.

Merhaba,

Bu fiyat bandında oyun oynamayacaksanız gündelik işler için uzun ömürlü olacağını düşündüğüm modelin pazar linkini bırakıyorum. Aralarından ucuz olanı bulabilirsiniz. Ayrıca tavsiyem uzun ömürlü kullanabilmek adına i5-1235U ya da i51245U işlemcileri tercih etmeniz. Ek olarak 16 GB RAM de sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Akakçe üzerinden ya da diğer pazar siteleri üzerinden bahsettiğim işlemcileri seçip arama yapabilirsiniz. Ürünleri yorumlarıyla karşılaştırabilirsiniz.

Öneri laptop için tık.
Ekranı güzel mi peki film falan için

Ekranı tn panelmiş

Ekran detaylarına çok hakim değilim, ekran özelliklerine göre değil de daha çok kullanım amacınıza yönelik bir laptop önerdim hocam. Konuyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar da öneriler yapacaklardır.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri