Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber 27.11.2024 Şampiyonlar Ligi günün sonuçları

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Arkadaşlar dünkü maçlar, bir önceki maçlara göre daha zevkliydi gerçekten. Özellikle Monaco maçı gerçekten izlemeye değdi. Şimdi gelin hep beraber toplu sonuçlara göz atalım.

⚽ Kızılyıldız - Stuttgart
🗓️ 27.11.2024
🏟️ Stadion Rajko Mitic
🕰️ 20.45
📺 Tabii Spor
SONUÇ = 5-1

⚽ Strum Graz - Girona
🗓️ 27.11.2024
🏟️ Wörtersee Stadion
🕰️ 20.45
📺 TRT Spor, Tabii
SONUÇ = 1-0

⚽ Aston Villa - Juventus
🗓️ 27.11.2024
🏟️ Villa Park
🕰️ 23.00
📺 Tabii Spor 1
SONUÇ = 0-0

⚽ Bologna - Lille
🗓️ 27.11.2024
🏟️ Stadio Renato Dall'Ara
🕰️ 23.00
📺 Tabii Spor 4
SONUÇ = 1-2

⚽ Celtic - Club Brugge
🗓️ 27.11.2024
🏟️ Celtic Park
🕰️ 23.00
📺 Tabii Spor 5
SONUÇ = 1-1

⚽ D. Zagreb - Borussia Dortmund
🗓️ 27.11.2024
🏟️ Stadion Maksimir
🕰️ 23.00
📺 Tabii Spor 3
SONUÇ = 0-3

⚽ Liverpool - Real Madrid
🗓️ 27.11.2024
🏟️ Anfield
🕰️ 23.00
📺 Tabii Spor
SONUÇ = 2-0

⚽ Monaco - Benfica
🗓️ 27.11.2024
🏟️ Stade Louis-II
🕰️ 23.00
📺 TRT Spor
SONUÇ = 2-3

⚽ PSV - Shaktar Donetsk
🗓️ 27.11.2024
🏟️ Philips Stadion
🕰️ 23.00
📺 Tabii Spor 2
SONUÇ = 3-2

Ooo liverpool haşat etmiş, maç özetine bakıp hemen aşağı bırakıyorum😂 Mbappe kariyerinin en berbat futbolunu oynuyor. Real madrid haddinden fazla bencil bir takım, Arda ilk başta takımla oynuyordu şimdi o da takılıyor kafasına göre.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ooo liverpool haşat etmiş, maç özetine bakıp hemen aşağı bırakıyorum😂 Mbappe kariyerinin en berbat futbolunu oynuyor. Real madrid haddinden fazla bencil bir takım, Arda ilk başta takımla oynuyordu şimdi o da takılıyor kafasına göre.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mbappe benim gözümde hiç bir zaman iyi bir futbolcu olamadı ki... Köy liginde hızıyla adam geçen bir herif sadece. Real Madrid'i hak etmiyor.

Mbappe benim gözümde hiç bir zaman iyi bir futbolcu olamadı ki... Köy liginde hızıyla adam geçen bir herif sadece. Real Madrid'i hak etmiyor.
Bir de son dönemlerde sağda solda mbappe laf edenleri ırkçılıkla suçlayan beyaz Türkler var. Tamam da bir insanın oynadığı futbolu sevmemek ile ırkın ne alakası var? Real madrid maçlarında izlemeye başladım cidden insanı çıldırtıyor. Real taraftarına sabır diliyorum.

Bir de son dönemlerde sağda solda mbappe laf edenleri ırkçılıkla suçlayan beyaz Türkler var. Tamam da bir insanın oynadığı futbolu sevmemek ile ırkın ne alakası var? Real madrid maçlarında izlemeye başladım cidden insanı çıldırtıyor. Real taraftarına sabır diliyorum.

İspanya kadar ırkçı bir memleket yok ya. Kaç kişi ağlayarak oyundan çıktı hatırlamıyorum. En son Vinicius'a bile bir şeyler yapmışlardı ki Vinicius olmadan ne kadar basit bir takım olduklarını gördük.

İşin absürt yanı takımda İspanyol var mı adam akıllı? Ülkelerini pek bilmiyorum futbolcuların fakat yok denilecek kadar az diye tahmin ediyorum.

İşin absürt yanı takımda İspanyol var mı adam akıllı? Ülkelerini pek bilmiyorum futbolcuların fakat yok denilecek kadar az diye tahmin ediyorum.

Koca takımda 1 tane İspanyol var.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri