Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye 4 Soundtracks Piyano Şöleni, ASMR Etkisi!

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, çok uzun yıllardır piyano dinlemeyi seven birisiyim. Açıkçası öğrenmeyi çok istedim ve ölmeden önce yapacaklarım listesinde piyano çalmak kesinlikle yer alıyor. Motivasyon konuşmacıları gibi klişe bir söz söyleyeceğim belki ama "hiçbir hayal ertelenmemeli, bence" o nedenle yakın zaman içerisinde mutlaka başlayacağım.

4 Soundtracks içerisinde tüm seriyi seviyorum fakat beni en çok etkileyen her zaman Intouchables filminin müziği oluyor. Ayrıca filmi de kesinlikle tavsiye ederim, çok harika bir filmdir. Dürüst olmam gerekirse piyano serisi içerisinde hiçbir film ve müziği kötü değil, benim favori filmlerimden birisi Amelie diyebilirim. Çocukluk dönemimde Amelie o kadar güzel, o kadar masum ve hoş geliyordu ki gözüme; insan nasıl aşık olmaz böyle birisine diyordu.

Konu başlığı içerisinde bilerek Tavsiye önek'ini işaretledim, hem dikkat çekmesi açısından hem de tüm samimiyetimle tavsiye ediyorum bu seriyi. Genellikle uyumadan önce dinliyorum seriyi fakat bilgisayarda çalıştığım zamanlarda ruh hâlime göre bazen Lounge müzik, bazen de piyano ritüelim oluyor diyebilirim. Bunu mutlaka dinlemelisin diyebileceğiniz bir seri veya tekparça var mı?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri