Blogger'dan shiftdelete gibi bir teknoloji, oyun, haber vb. paylaşacağım bir site açmayı düşünüyorum. Sizce bu site tutarmı? Site forum sitesi olmayacak. Bu site hakkında isim önerileriniz varmı? Veya sitede neler olmalı?
Evet, peki önerebileceğin bir isim varmı site için.Blog gibi bir şey olacaksa tutabilir. Özgün yazılarınla baya paylaşım yapabilirsin. Yeni çikan oyunlar, incelemeler falan...
Ben kendime bir obsidian not uygulamasıyla blog yaptım, domain ekledim. Fakat işimiz olacaksa (maddi kazanç beklentisi varsa) hobimizden öte gidecekse kendi notlarınızı içermeyecekse, neden olmasın? İşin içine rekabet girince blogları değil de sanki herkes, instagram, youtube, tiktok ile tüketim ihtiyacını hallediyor gibi. Türkiye'de okuma durumları biraz farklı gider biliyorsunuz. Gerçek gelir için mi düşünüyordunuz, ana gelir gibi? Kendimden örnek verirsem inceleme noktasında acımasızca incelendiğinde, sponsorlu diye politik inceleme varsa en iyi kaynak da olsa yüzüne bakmıyorum. Bu herşey için geçerli değil tabii ki (Youtube için de bu şekilde düşünüyorum). Belki bir backtest almanız anlamında bir tane açıp biraz vakit ayırsanız verimli olabilir. Belki de forumda bir oryantasyon sürecinden sonra bunu kendiniz de görebilirsiniz.
Belki oyun indirme siteside yapabilirim sizce tutar mı?Blog gibi bir şey olacaksa tutabilir. Özgün yazılarınla baya paylaşım yapabilirsin. Yeni çikan oyunlar, incelemeler falan...
Belki oyun indirme siteside yapabilirim sizce tutar mı?
Hala crack warez siteleri tutuyor ama.İnsanlar artık oyunları bir kaç tane zımbırtıdan indiriyor (steam, EA vs...) yani oyun indirme sitesi bana zorlama gelir. Bir de o kadar Torrent siteleri varken.
Kendimi fikri söylersem eskide kaldı, hesaplardan kazanç sağlamak gibi konular.Belki oyun indirme siteside yapabilirim sizce tutar mı?
Teşekkürler.Kendimi fikri söylersem eskide kaldı, hesaplardan kazanç sağlamak gibi konular.
Devir neyi gerektiriyorsa ona yönlenmek gerekir. Bir pazar araştırması yapılabilir.
Ben bile alldebrid alıyorum. Kazanma şansın yok demiyorum ve süreklilik de olsa herkes bildiği yerden indiriyor.Hala crack warez siteleri tutuyor ama.
Anladım. Mesajın için teşekkürler.Ben bile alldebrid alıyorum. Kazanma şansın yok demiyorum ve süreklilik de olsa herkes bildiği yerden indiriyor.
Mesela ben Samsun'un bir ilçesindeyim buraya büyük markalardan bayilik açsam açsam adam gider merkezden alır.
Hobi olarak yine de bir açılış yapman sayesinde başka bir bakış açısı gelir seni bulur.Anladım. Mesajın için teşekkürler.
Eyvallah.Hobi olarak yine de bir açılış yapman sayesinde başka bir bakış açısı gelir seni bulur.
Senin öngörmene göre değişir. Rica ederim.
Bilgi için teşekkürler.Naçizane tavsiyem, her zaman kontrolün ben de olmasını istemişimdir o yüzden domain ve sunucu benim üzerimde olacak. Geçmiş zamanlarda (20 yıl önce) sitemynet diye subdomaine site kuruluyordu, onu dahi kullanmadım.
İlk önceliğin sağlam bir (jenerik olmasada keyword) domaine ihtiyaç duymalısın. Ardından içeriklerininde sağlam olması gerekir. Örneğin ben de torrent-com.tr ve torrent-tr domainleri (alan adları) var. Kuramıyorum. Whois bilgileri değişeceği zaman hedefim elden çıkartmak (satmak).
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.