Selamlar herkese aksiyon film tavsiyelerinde bulunalım mı bu konu altında? @Graveworm hocam bayağı seviyor
ben başlıyorum Jason Statham abimizin arıcı ölüm kovanı filmi var son çıkarttığı bayağı hoşuma gitti tavsiye ederim
Hemen hemen hepsini izledim ve gerçekten güzel filmler. Star Wars hayranları çok var ama ben seri olarak Yüzüklerin Efendisini tek geçerim, çok severim.Mission impossible,Star wars ve Yüzüklerin Efendisi serileride çok güzel ayriyettende The Dark Knight zaten mükemmel bir üçleme,İnception,Extraction,Gladyatör,Labirent üçlemesi,Pasifik Savaşı,Top Gun Maverick,Avatar
Bunlar bence sürükleyici harika aksiyon filimleri
Yüzüklerin Efendisi de çok güzel ama ben aksiyon olarak Görevimiz Tehlike yi daha çok seviyorumHemen hemen hepsini izledim ve gerçekten güzel filmler. Star Wars hayranları çok var ama ben seri olarak Yüzüklerin Efendisini tek geçerim, çok severim.
Bir an aksiyon kısmını unuttumYüzüklerin Efendisi de çok güzel ama ben aksiyon olarak Görevimiz Tehlike yi daha çok seviyorum
Bir an aksiyon kısmını unuttum
Bir de konu dışı olarak soruyorum: Game of Thrones izlediniz mi? Tavsiye eder misiniz? Ben efsane dizileri sonradan izlemeye bayılıyorum.
O derece diyorsun?Hocam yarın ya da bu gece dizi rehberi de yapacağım bakarsın. Ayrıca izlerken annen falan olmasın yanında ne olur ne olmaz.![]()
O derece diyorsun?Yok yok yabancı dizileri/filmleri genelde tek başıma izliyorum. Sahnede savaş var, aniden taktik değiştiriyorlar homidi gırtlak yapışıyorlar birbirlerine
![]()
Tamamdır mutlaka dikkat ederim, bu arada dün aklıma Maymunlar Cehennemi serisi geldi onu açtım arka planda oynadıEnteresan sahneler var hocam. Aman dikkat.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.