Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye Aksiyon Film Tavsiyeleri

Sercan

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 63
Çözüm 2
@Sercan
Selamlar herkese aksiyon film tavsiyelerinde bulunalım mı bu konu altında? @Graveworm hocam bayağı seviyor :D ben başlıyorum Jason Statham abimizin arıcı ölüm kovanı filmi var son çıkarttığı bayağı hoşuma gitti tavsiye ederim

The Beekeeper. Güzel filmdir ama klasik Jason Statham filmidir. Çok izleyen varsa bayabilir. 🤣 akşam bilgisayarı açayım genişletirim burayı. 🤘🫡

Selamlar,
aksiyon olarak pek çok aklımıza gelen beğendiğimiz yapımlar var.
Film tavsiyeleri olarak alrsak,
Bilim kurgulardan da aklımıza gelenler var.

Aksiyonda şu an aklıma gelenlerden, tabi daha önce izleyip izlemediğinizi bilemiyoruz.
Jason Bourne serisi: Beş filmlik bir paket

Birde şunu hatırladım. Eskilerden olmasına rağmen, etkileyicidir.
Büyük Hesaplaşma | Heat | (1995)

The Equalizer (2014) üçlemedir. Birincisi en fazla ses getireni.

Insomnia (2002) Al Paacino, Robin Williams
Robin Williams, buradaki oyunculuğu çok farklı....

İnsanın Değeri (2015)
Aksiyon tarzı değildir. Ana vurgulayıcı mesaj 30 dk sonrası, buradan itibaren konu iyice açılır. Ana tema.
Cannes Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü
2015 · Vincent Lindon
César En İyi Erkek Oyuncu Ödülü
2016 · Vincent Lindon

Son düzenleme:
Güzel filmler var, izlemediğim birkaç filmin fragmanlarına baktım listeye aldım; mutlaka izleyeceğim.

Mission impossible,Star wars ve Yüzüklerin Efendisi serileride çok güzel ayriyettende The Dark Knight zaten mükemmel bir üçleme,İnception,Extraction,Gladyatör,Labirent üçlemesi,Pasifik Savaşı,Top Gun Maverick,Avatar
Bunlar bence sürükleyici harika aksiyon filimleri

Mission impossible,Star wars ve Yüzüklerin Efendisi serileride çok güzel ayriyettende The Dark Knight zaten mükemmel bir üçleme,İnception,Extraction,Gladyatör,Labirent üçlemesi,Pasifik Savaşı,Top Gun Maverick,Avatar
Bunlar bence sürükleyici harika aksiyon filimleri
Hemen hemen hepsini izledim ve gerçekten güzel filmler. Star Wars hayranları çok var ama ben seri olarak Yüzüklerin Efendisini tek geçerim, çok severim.

Hemen hemen hepsini izledim ve gerçekten güzel filmler. Star Wars hayranları çok var ama ben seri olarak Yüzüklerin Efendisini tek geçerim, çok severim.
Yüzüklerin Efendisi de çok güzel ama ben aksiyon olarak Görevimiz Tehlike yi daha çok seviyorum

Yüzüklerin Efendisi de çok güzel ama ben aksiyon olarak Görevimiz Tehlike yi daha çok seviyorum
Bir an aksiyon kısmını unuttum :)

Bir de konu dışı olarak soruyorum: Game of Thrones izlediniz mi? Tavsiye eder misiniz? Ben efsane dizileri sonradan izlemeye bayılıyorum.

GOT (o ile) mutlaka izleyin Tevfik hocam ben çok severim o diziyi keşke daha önce izleseydim diyeceksiniz

Bir an aksiyon kısmını unuttum :)

Bir de konu dışı olarak soruyorum: Game of Thrones izlediniz mi? Tavsiye eder misiniz? Ben efsane dizileri sonradan izlemeye bayılıyorum.

Hocam yarın ya da bu gece dizi rehberi de yapacağım bakarsın. Ayrıca izlerken annen falan olmasın yanında ne olur ne olmaz. 🤣

Hocam yarın ya da bu gece dizi rehberi de yapacağım bakarsın. Ayrıca izlerken annen falan olmasın yanında ne olur ne olmaz. 🤣
O derece diyorsun? :) Yok yok yabancı dizileri/filmleri genelde tek başıma izliyorum. Sahnede savaş var, aniden taktik değiştiriyorlar homidi gırtlak yapışıyorlar birbirlerine :D

O derece diyorsun? :) Yok yok yabancı dizileri/filmleri genelde tek başıma izliyorum. Sahnede savaş var, aniden taktik değiştiriyorlar homidi gırtlak yapışıyorlar birbirlerine :D

Enteresan sahneler var hocam. Aman dikkat.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri