Güncelleme alıyor mu? Kaç ay güncelleme alacak ve herhangi bir uyarı aldı mı hesap vs.vs. aslında birçok sebebi var. Örneğin adam 195 dolara satın aldı, 2 hafta sonra çok sıkıştı satışa çıkarttı ve ineceği maksimum fiyat 170 dolar civarı olabilir.7K lisans ücreti ise, 2 el piyasası nasıl başlıyor, devam ediyor acaba ?
Bu paraları harcadıktan sonra, “-fıstık benim olacak. Basacağım kırbacı” mantığıda reklam üstüne reklam ekliyor ki bu paraları azda olsa geri çevirsinGüncelleme alıyor mu? Kaç ay güncelleme alacak ve herhangi bir uyarı aldı mı hesap vs.vs. aslında birçok sebebi var. Örneğin adam 195 dolara satın aldı, 2 hafta sonra çok sıkıştı satışa çıkarttı ve ineceği maksimum fiyat 170 dolar civarı olabilir.
Bazı lisans sahipleri haddinden fazla sıkışıyor yok paraya satıyorlar (3-4 bin lira).
Aslında sadece lisansa para vermeyle kalmıyorsun, çok zorlu bir süreç başlıyor lisansı aldıktan sonra. Aslında sen de biliyorsun bu işin matematiğini.Bu paraları harcadıktan sonra, “-fıstık benim olacak. Basacağım kırbacı” mantığıda reklam üstüne reklam ekliyor ki bu paraları azda olsa geri çevirsin
Fikrimce reklamla vs amorti edemez, mesleği değilse. O verdiği rakamları hibe eder gibi sektöre girse ancak rahatlar. Ben olaya böyle bakıyorum. Forumlar para kazanması için ciddi rekabet ediyor ve YouTube, SEO taraflarında olmaları, ciddi firmalarla anlaşmaları olması lazım. Ben forum sahibi olsaydım hobi niyetine yapardım mesela.Bu paraları harcadıktan sonra, “-fıstık benim olacak. Basacağım kırbacı” mantığıda reklam üstüne reklam ekliyor ki bu paraları azda olsa geri çevirsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.