Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

(Alınık) Xenforo Lisans Arıyorum

Masar

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 0
@Masar
Uygun fiyatlı, üzmeyecek xenforo lisans arıyorum. Fiyat birinci öncelikte.

@Lim10Ata elinde var mı hocam XenForo lisansı?

İşin absürt yanı 160 dolar olan lisansı 195 yapmaları bize 1.250 lira olarak zam olarak yansıyor. Haliyle ikinci el fiyatları da artıyor.

7K lisans ücreti ise, 2 el piyasası nasıl başlıyor, devam ediyor acaba ? Tema vb derken bir proje için 10-15 bin bütçe ayırmak gerekiyor sanırım. Forum için, bence risk içeren rakamlar.

7K lisans ücreti ise, 2 el piyasası nasıl başlıyor, devam ediyor acaba ?
Güncelleme alıyor mu? Kaç ay güncelleme alacak ve herhangi bir uyarı aldı mı hesap vs.vs. aslında birçok sebebi var. Örneğin adam 195 dolara satın aldı, 2 hafta sonra çok sıkıştı satışa çıkarttı ve ineceği maksimum fiyat 170 dolar civarı olabilir.

Bazı lisans sahipleri haddinden fazla sıkışıyor yok paraya satıyorlar (3-4 bin lira).

Güncelleme alıyor mu? Kaç ay güncelleme alacak ve herhangi bir uyarı aldı mı hesap vs.vs. aslında birçok sebebi var. Örneğin adam 195 dolara satın aldı, 2 hafta sonra çok sıkıştı satışa çıkarttı ve ineceği maksimum fiyat 170 dolar civarı olabilir.

Bazı lisans sahipleri haddinden fazla sıkışıyor yok paraya satıyorlar (3-4 bin lira).
Bu paraları harcadıktan sonra, “-fıstık benim olacak. Basacağım kırbacı” mantığıda reklam üstüne reklam ekliyor ki bu paraları azda olsa geri çevirsin

Bu paraları harcadıktan sonra, “-fıstık benim olacak. Basacağım kırbacı” mantığıda reklam üstüne reklam ekliyor ki bu paraları azda olsa geri çevirsin
Aslında sadece lisansa para vermeyle kalmıyorsun, çok zorlu bir süreç başlıyor lisansı aldıktan sonra. Aslında sen de biliyorsun bu işin matematiğini.

Fikrimce reklamla vs amorti edemez, mesleği değilse. O verdiği rakamları hibe eder gibi sektöre girse ancak rahatlar. Ben olaya böyle bakıyorum. Forumlar para kazanması için ciddi rekabet ediyor ve YouTube, SEO taraflarında olmaları, ciddi firmalarla anlaşmaları olması lazım. Ben forum sahibi olsaydım hobi niyetine yapardım mesela.

Maalesef elimde lisans yok şuan elime geçtiği zaman ilk sana yazarım.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri