Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Allah belanı versin 2024, Ankaralı Turgut vefat etti.

Logan

TFC Kullanıcısı
Puan 43
Çözüm 0
@Logan

Haber paylaşılmamış paylaşmak istedim.

Ben böyle lanet bir yıl görmedim, 2024 36 yıllık hayatımda açık ara en kötü yıl oldu.

Rabbim cümlemize böyle bir yıl bir daha yaşatmasın.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Allah rahmet etsin, adam ne kadar değişmiş uzun zamandır görmüyordum bayağı şaşırdım. Çocukluğumuzda popüler kasetleri vardı, oradan hatırlıyorum rahmetliyi.

Adam çok çekmiş be. Bu herife yardım için para toplandı, çocukları o gelen paraya çökmek istemişti en son. Çöktüler mi onu bilmiyorum. Ama bunun da hayatı sinemaya yansıtılırsa şaşırmamak lazım.

Adam çok çekmiş be. Bu herife yardım için para toplandı, çocukları o gelen paraya çökmek istemişti en son. Çöktüler mi onu bilmiyorum. Ama bunun da hayatı sinemaya yansıtılırsa şaşırmamak lazım.
Paranın geleceği garanti olursa eğer, çekerler filmi. Bunun için önceden sağlam bir dramatik olay yaratılır, ardından tüm sosyal ağlarda paylaşılır ve en sonunda Bergen filminin gişesi gibi patlama yaratılır.

Paranın geleceği garanti olursa eğer, çekerler filmi. Bunun için önceden sağlam bir dramatik olay yaratılır, ardından tüm sosyal ağlarda paylaşılır ve en sonunda Bergen filminin gişesi gibi patlama yaratılır.

Bergen filmi yapıldı doğru. Bu herifin kesin filmi çekilir o zaman. Bergen kimdir ya? :D

Allah rahmet eylesin.

ALLAH rahmet eylesin. "Kaymak lazım kaymak lazım, vekilime kaymak lazım." Ama ülkede tam tersi oluyor maalesef. :(

Herşey yolundayken herkes yanınızda.
Hiçbirşey yolunda değilken herkesin yatalak gibi davrandığı dünyada yaşıyoruz.
Sen kimsin (seni sevmiyorum) ve sana ihtiyacım var (menfatim de var) gibi bir dünya.
Mekanı cennet olsun 🙏

Herşey yolundayken herkes yanınızda.
Hiçbirşey yolunda değilken herkesin yatalak gibi davrandığı dünyada yaşıyoruz.
Sen kimsin (seni sevmiyorum) ve sana ihtiyacım var (menfatim de var) gibi bir dünya.
Mekanı cennet olsun 🙏
Gerçekten çok üzücü bir kayıp. 2024, ne yazık ki pek çok acıyı beraberinde getirdi. Allah'tan hepimize sağlık, huzur ve mutluluk dilerim.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri