Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Ankara'da tutuklanan taksicileri, Türkiye Taksiciler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner savundu

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Yani bir gün geçmesin ki enteresan bir haber görmeyelim. Bu kez yine olay Ankara'da. Geçenlerde haberini yapmıştım, Ankara'da Martı Tag sürücüsünü tehdit ve darp eden taksiciler tutuklanmıştı. Tutuklanan taksicileri Taksiciler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner böyle savundu;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ne olmuştu?

İftira ve tehdit var yazıda, şizofren mi değil mi sen mi karar veriyorsun ve birinin elinde kalacak diyor.

Esnaf büyük ise tekelleşmek istiyor bu ülkede.

Bu ülkede değil mi fırınlarda biri ekmeği ucuz satıyor diye diğer fırıncılardan dayak yiyen tehdit edilen fiyatları yukarı çekeceksin diye?

Kaybeden hep halk, en kötüsü halk bu düzene 23 yıldır oy atıyor.

Hayır heriflerin anlamadığı olay şu; karşındaki şizofreni olur olmaz sıkıntı o değil. Sıkıntı olan şey, taksicilerin "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçu"nu işliyor olması ve bunu da hiç bir şey yokmuş gibi savunmaları. Normal şartlar altında bu suçun cezası 1-5 yıl arası değişiyor. Bakalım ne olacak...

Daha yeni izledim videoları, neye güvenip de böyle insanları alı koyuyorlar. Gencecik çocuğu çekip kontak almalar falan. Atacaksın bir kaç yıl hapse bunu yapanları akıllansınlar.

TAKSİ şoförlerinin çoğu magandacıdır. Ellerinden ehliyetlerini alacaksın taksiyi bırak araba bile süremeyecekler.

Son düzenleme:
Daha yeni izledim videoları, neye güvenip de böyle insanları alı koyuyorlar. Gencecik çocuğu çekip kontak almalar falan. Atacaksın bir kaç yıl hapse bunu yapanları akıllansınlar.

TAKSİ şoförlerinin çoğu magandacıdır. Ellerinden ehliyetlerini alacaksın taksiyi bırak araba bile süremeyecekler.

Eskiden böyle değildi ya. 36 yaşındayım, lise zamanlarında falan taksiyle istediğim yere giderdim. Köprü geçerdim, kısa yol giderdim kimsenin sesi çıkmazdı. Ne olduysa bu yeni taksicilere oldu, kafayı yemişler resmen. Takmışlar "Türkiye'de bir tek biz sizi götürürüz sağa sola, öyle Martı'dır Uber'dir bize sökmez" diye öyle gidiyorlar. O yüzden hiç gelişemiyoruz.

Geçenlerde Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem Amerika'da Cybertruck falan denedi hikaye attı Instagram'da. O herif oralarda araştırma yapıyor, otonom sürüşler için Elon Musk ile görüşme yapıyor. Ama burada adamın ofisini taksicilerin tuttuğu avukatlar Martı Tag ofisini falan basıyor icra ekibiyle falan. Hakikaten şaka gibi bir milletiz.

Az kalsın gerçek kişiliğime dönecektim. Neyse ki kendime gelmem uzun sürmedi 😪

Konuyu Kimler Okuyor

Geri