Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Apple bazı telefonların üretimini durdurdu

Melih

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 28
Çözüm 0
@Melih
İphone 15 pro ve 15 pro max modellerinin üretimini durdurduğunu açıkladı yeni bir telefon tanıtımında bazı modelleri durdurduğunu biliyoruz ama 15 serisi için biraz erken oldu gibi geldi bana

Tamamen satış stratejisi. "15 alacak paranı yoksa, kredi çekip en son modelimizi alın, o da olmadı daha eski modelimizi alın" diyorlar. Kapitalzm cidden lanet bir şey ya.

Kredi çekip telefon almak bana çok garip geliyor, o kadar yüksek tutarlara çıkmaya gerek var mı? Bilemiyorum.

Kredi çekip telefon almak bana çok garip geliyor, o kadar yüksek tutarlara çıkmaya gerek var mı? Bilemiyorum.

Kredi çekmesen telefon alamıyorsun ki. Ya da EVKUR gibi yerlerden alacaksın. Ben 1.5 sene önce Samsung Galaxy S21FE aldım EVKUR'dan, telefonun fiyatı o zaman 16K ya da 18K idi, telefon bana 24'e geldi. :D

Kredi çekmesen telefon alamıyorsun ki. Ya da EVKUR gibi yerlerden alacaksın. Ben 1.5 sene önce Samsung Galaxy S21FE aldım EVKUR'dan, telefonun fiyatı o zaman 16K ya da 18K idi, telefon bana 24'e geldi. :D
O da doğru, her şey çok pahalı. Ben 13 miniyi (256 gb) 28 bine almıştım sanırım😀

Konuyu Kimler Okuyor

Geri