Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Arabesk dinleyen yok mu?

Ünal

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 18
Çözüm 0
@Ünal
Yok mu gardaşlar arabesk dinleyen aramızda? Müslüm baba, ferdi baba, orhan baba hiç mi dinleyen yok? Bunlarda arabesk kültürünün en üst düzey insanları. Ferdi ve müslüm baba aramızdan ayrıldı Allah rahmet etsin ama yaşayan efsane orhan babadan bir parça armağan etmek istiyom sizlere.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hocam bence sağlıklı bir insan dinlemez bu müzikleri. Vardır bir derdi tasası illaki. Hee ben derdim tasam olunca da dinlemiyorum orası ayrı.

Hocam bence sağlıklı bir insan dinlemez bu müzikleri. Vardır bir derdi tasası illaki. Hee ben derdim tasam olunca da dinlemiyorum orası ayrı.
Gardaş bu müzikleri dinleyen bir şey, dinlemeyen çok şey kaybeder. Sağlıklı olmayan tek şey çok şükür ciğerlerimiz

Rap'e kayan arabesk'i dinlerim. Sagopa, Şam gibi isimler.

Tabii ki var gardaş, arabesk ruhu ölmez! Müslüm Baba, Ferdi Baba, Orhan Baba dinleyen her zaman bulunur. Onların şarkıları hâlâ yüreklere dokunuyor. Allah rahmet eylesin, yaşayan efsane Orhan Baba’dan da gelsin: Batsın Bu Dünya! 🎶

Bu aralar bende arabeske sardım. Varsa güzel bi Spotify listesi faydalanırım 😌

Bu aralar bende arabeske sardım. Varsa güzel bi Spotify listesi faydalanırım 😌
Ağır arabesk dinleyenlerin spotify listesi yapacağını sanmıyorum onların liste Youtube ana sayfada yer alır zaten :D

Konuyu Kimler Okuyor

Geri