Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Avrupa'da Türk gecesi

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Avurpa'da 4 temsilcimiz bulunuyor. Bunlardan bir tanesinde dün Başakşehir, Petrocub karşısında son dakikalarda yediği golden dolayı 1-1 beraber kaldı. Bugün ise 3 tane maçımız bulunuyor. Maçlar ise şu şekilde;

⚽ AZ Alkmaar - Galatasaray
🗓️ 28.11.2024
🏟️ AFAS Stadion
🕰️ 20.45
📺 TRT 1, Tabii

⚽ Beşiktaş - Macabi Tel Aviv
🗓️ 28.11.2024
🏟️ Nagyerdei Stadion
🕰️ 20.45
📺 TRT Spor, Tabii

⚽ Slavia Prag - Fenerbahçe
🗓️ 28.11.2024
🏟️ Fortuna Arena
🕰️ 23.00
📺 TRT 1, Tabii

GALATASARAY

Galatasaray şu anda belki de Avrupa'nın gözünün üzerine olduğu sayılı takımlardan birisi. Hem ligdeki durumu, hem de Avrupa'da aldığı başarılı sonuçlar nediyle. Son Avrupa maçında Tottenham'a futbol dersi vererek ve ezerek yenmişti. Ligde de doludizgin giden Galatasaray, bu maçın mutlak favorisı da yeneceğimizden şüphemiz yok" dedi. Bu bilgiyi ona kim verdi bilmiyorum ama umarım dediği olmaz...

BEŞİKTAŞ

Ligde oldukça kötü giden Beşiktaş, yaralarını Avrupa maçında sarmaya çalışacak. Fakat Tel Aviv, İstanbul'a gelmeyeceğini açıkladıktan sonra, Beşiktaş maça çıkmamak yerine, tarafsız ve seyircisiz bir sahada oynamayı kabul etti. Bence sırf bu cesaretsizliklerinden dolayı kaybetmeyi hak ediyorlar...

FENERBAHÇE

Oynadığı futbolla son zamanlarda eleştirilen Fenerbahçe, yine de son 5 maçında 4 galibiyet almayı başardı. Manchester United ile güzel mücadele etti fakat 1-1 beraber kaldıktan sonra gelen AZ Alkmaar yenilgisi, Avrupa yolunda işlerin biraz daha zorlaşmasına sebep oldu...

Takımlarımıza başarılar diliyorum. Arkadaşlar isterseniz nefret edin bir takımdan fakat yurtdışında bizi hangi takım temsil ederse tutup yenilsin demek bana saçma geliyor.

Takımlarımıza başarılar diliyorum. Arkadaşlar isterseniz nefret edin bir takımdan fakat yurtdışında bizi hangi takım temsil ederse tutup yenilsin demek bana saçma geliyor.

Fenerbahçe yenilsin. Teşekkürler.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri