Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Beşiktaş Yenildi, Galatasaray Berabere Kaldı!

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Evet kıymetli Teknoloji Forum ailesi bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Ne olacak bu Türk futbolunun bu hâli? Tam olarak nereye gidiyoruz?

İzledim maçları ama gram zevk almadım, oynayamıyoruz; en büyük sorunumuz. Şans bizden yana değildi falan demek saçma olur. Ben artık maç izlerken yoruluyorum cidden geriliyorum ve tüm kas sistemim kendinden geçiyor. Hani şu olsa "mücadele ettik ama yenildik" o da yok; o zaten hiç yokta neyse.

2. Yarı fena değildi Galatasaray, ama ilk yarı adamlarön hücum hattı iyi olsa 4-0 yapacaklardı.

2. Yarı fena değildi Galatasaray, ama ilk yarı adamlarön hücum hattı iyi olsa 4-0 yapacaklardı.
Neyse ben yine premier ligden devam ediyorum usta, hem desteklediğim takımda yok. Kafam rahat, misss. Oynadıkları oyundan insan zevk alıyor :D

Neyse ben yine premier ligden devam ediyorum usta, hem desteklediğim takımda yok. Kafam rahat, misss. Oynadıkları oyundan insan zevk alıyor :D

Orası öyle vallahi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı ligde yenebilecek takım çok nadir, ama Avruoa'da tık yok. Bu arada Slavia Prag'ın ofsayt nedeniyle iptal edilen golün aynısını Fenerbahçe Kayseri'ye atmıştı. Sonra yapı diyorlar. 🤣

Orası öyle vallahi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı ligde yenebilecek takım çok nadir, ama Avruoa'da tık yok. Bu arada Slavia Prag'ın ofsayt nedeniyle iptal edilen golün aynısını Fenerbahçe Kayseri'ye atmıştı. Sonra yapı diyorlar. 🤣
Fenerbahçe konusuna girmeyeyim, çünkü takımın taraftarı değilim sen tartışırsın o konuyu artık :D

Konuyu Kimler Okuyor

Geri