Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Bildirim geçmişi kaydetme uygulaması sorunu

Attilas

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 0
@Attilas
İyi Akşamlar,

Bildirim geçmişini takip edebilmek için bir süre önce Notisave’i ücretli olarak satın aldım. Ancak uygulama sürekli kendi kendine kapanıyor ve arka planda çalışmadığı için tam verim alamıyorum.

Alternatif çözümler aramaya başladım, fakat denediğim diğer uygulamalar da kullanıcı yorumlarına göre artık etkili çalışmıyor. Asıl amacım, önemli bildirimlerin birikmesini sağlamak ve gün sonunda topluca kontrol edebilmek. Bir nevi RSS sistemi gibi, kategorik ve düzenli bir şekilde tüm bildirimleri görmek istiyorum. Telefonum rootlu, bu yüzden Magisk ile kullanılabilecek bildirim kaydeden sağlam bir modül öneriniz varsa çok işime yarar. Sorunu çözecek başka yöntemleriniz varsa da fikirlerinizi duymaktan mutluluk duyarım.

Şimdiden teşekkürler! 😊

Merhaba,

Notisave ile yaşadığınız sorun rootlu cihazlar için alternatif çözümlerle aşılabilir. Öncelikle, Magisk modülleri arasında Notif Log veya benzeri bir bildirim kaydedici modül deneyebilirsiniz. Ayrıca rootlu cihazlar için Tasker kullanarak kişisel bir otomasyon oluşturabilir ve bildirimlerinizi istediğiniz şekilde kaydedebilirsiniz. Eğer bu yöntemler yeterli gelmezse, Filterbox uygulamasını öneririm. Özellikle kategorik bildirim düzenlemelerinde oldukça başarılıdır.

Umarım sorununuz çözülür, iyi akşamlar! 😊

Merhaba,

Notisave ile yaşadığınız sorun rootlu cihazlar için alternatif çözümlerle aşılabilir. Öncelikle, Magisk modülleri arasında Notif Log veya benzeri bir bildirim kaydedici modül deneyebilirsiniz. Ayrıca rootlu cihazlar için Tasker kullanarak kişisel bir otomasyon oluşturabilir ve bildirimlerinizi istediğiniz şekilde kaydedebilirsiniz. Eğer bu yöntemler yeterli gelmezse, Filterbox uygulamasını öneririm. Özellikle kategorik bildirim düzenlemelerinde oldukça başarılıdır.

Umarım sorununuz çözülür, iyi akşamlar! 😊

Filterbox iyi duruyor.
Fakat başlangıçta çalıştır gibi bir ayar yok bende ve ilk kurulumdan sonraki ikinci izin aktifleştiremiyorum.
Diğerinde de yoktu. Satın alıp denesem yine elimde kalır mı bilmiyorum.

Filterbox iyi duruyor.
Fakat başlangıçta çalıştır gibi bir ayar yok bende ve ilk kurulumdan sonraki ikinci izin aktifleştiremiyorum.
Diğerinde de yoktu. Satın alıp denesem yine elimde kalır mı bilmiyorum.
Siz bilirsiniz.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri