Merhaba TFC ailesi, bir şarkı vardı çok güzeldi. Adını ve sözlerini bilmiyorum. Bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum. Güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinlemedim ama güzeldi. Evet arkadaşlar bana bu şarkı lazım kim bulabilir?
Kırmızı balık gölde şarkısı olabilir, bak bu şarkıyı ezberle ileride senin çok işine yarayacakHatırladım gibi sanki şarkıyı.![]()
Şimdiden başladım çalışmalara abi, şafak atarsa 25 falan.Kırmızı balık gölde şarkısı olabilir, bak bu şarkıyı ezberle ileride senin çok işine yarayacak![]()
Oy maşallah kardeşim Allah hayırlısıyla Dünya'ya gelmesini nasip eder inşallah valla ben de amcası olarak çok mutluyumŞimdiden başladım çalışmalara abi, şafak atarsa 25 falan.![]()
Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin abi.Oy maşallah kardeşim Allah hayırlısıyla Dünya'ya gelmesini nasip eder inşallah valla ben de amcası olarak çok mutluyum
Özkan var, devamlı bahsediyorum hatta fotoğrafını da gördün sosyal medyada. Onun çocuk 1 yaşına geldi maşallah aşırı tatlı, bebekler güzel oluyor be Dünya'nın en masum canlıları![]()
Amin kardeşim benim, aynen sen ortaokul 1'e gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam ben de ya lise sondaydım ya da lise bitmişti.Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin abi.Bizim gibi güzel dostluklar edinir inşaAllah.
Biz tanıştığımızda ben ortaokul 1’e falan gidiyordum sanırım..
Arap Şükrü'den ayrılacağıznerde olsa bu şarkıyı tanırım ben.......
arap şükrü bu kesin
ankaralı turgutta olabilir abiArap Şükrü'den ayrılacağızÇekmem artık kahrını, ayrılacağızzzz
![]()
Olabilir, Ankaralı Turgut'u en çok @Logan gardaşım severdi. Allah rahmet etsin...ankaralı turgutta olabilir abi![]()
Arıyoruz işte, hatta görsel bile koydum neden yardımcı olmuyorsun sayın yönetici?Ulan hakikaten bir şey arıyorsun diye girdim, saf saf konuyu okuyorum...
Arıyoruz işte, hatta görsel bile koydum neden yardımcı olmuyorsun sayın yönetici?
Özelden gönderiyorum o 1 dakikayı çok iyi harca, zaman kıymetli.Asil yönetici bey, benden çaldığınız 1 dakikanın iadesini talep ediyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.