Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Bir Şarkı Vardı Çok Güzeldi, Adını ve Sözlerini Bilmiyorum

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Merhaba TFC ailesi, bir şarkı vardı çok güzeldi. Adını ve sözlerini bilmiyorum. Bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum. Güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinlemedim ama güzeldi. Evet arkadaşlar bana bu şarkı lazım kim bulabilir?

bir-sarki-vardi-cok-guzeldi.jpg

Hatırladım gibi sanki şarkıyı. :D

Şimdiden başladım çalışmalara abi, şafak atarsa 25 falan. 😂
Oy maşallah kardeşim Allah hayırlısıyla Dünya'ya gelmesini nasip eder inşallah valla ben de amcası olarak çok mutluyum :)

Özkan var, devamlı bahsediyorum hatta fotoğrafını da gördün sosyal medyada. Onun çocuk 1 yaşına geldi maşallah aşırı tatlı, bebekler güzel oluyor be Dünya'nın en masum canlıları :)

Oy maşallah kardeşim Allah hayırlısıyla Dünya'ya gelmesini nasip eder inşallah valla ben de amcası olarak çok mutluyum :)

Özkan var, devamlı bahsediyorum hatta fotoğrafını da gördün sosyal medyada. Onun çocuk 1 yaşına geldi maşallah aşırı tatlı, bebekler güzel oluyor be Dünya'nın en masum canlıları :)
Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin abi. :) Bizim gibi güzel dostluklar edinir inşaAllah.

Biz tanıştığımızda ben ortaokul 1’e falan gidiyordum sanırım..

Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin abi. :) Bizim gibi güzel dostluklar edinir inşaAllah.

Biz tanıştığımızda ben ortaokul 1’e falan gidiyordum sanırım..
Amin kardeşim benim, aynen sen ortaokul 1'e gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam ben de ya lise sondaydım ya da lise bitmişti.

Zaman su misali, çok çabuk geçip gidiyor. Daha dün forum Kayseri'de oturuyorduk çay içiyorduk. Gerçekten çok hızlı geçiyor zaman. 20 yıla doğru gidiyor tanışıklığımız ama şükür ki birbirimizin kalbini kıracak, kötü bir sözümüz dahi olmadı.

nerde olsa bu şarkıyı tanırım ben.......

arap şükrü bu kesin

ankaralı turgutta olabilir abi :D
Olabilir, Ankaralı Turgut'u en çok @Logan gardaşım severdi. Allah rahmet etsin...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ulan hakikaten bir şey arıyorsun diye girdim, saf saf konuyu okuyorum...

Konuyu Kimler Okuyor

Geri