Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Bir sürücü, aynasını kıran kuryeyi aracıyla ezdi

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Yani yine enteresan bir haber ile karşı karşıyayız. Bir kurye, tartıştığı otomobil sürücüsünün sağ aynasını kırıyor. Sinirlenen sürücü daha da fazla sinirlenip kuryeyi bir araçla arasına alıyor. Kuryenin orada sekerek de olsa yürüyebilmesi mucize gibi geldi bana.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Motor kurye, belâsını ziyadesiyle bulmuş.

Motor kurye, belâsını ziyadesiyle bulmuş.

Biraz aşırı ama kesinlikle katılıyorum. Haberi ilk izlediğimde motoru hafiften dürtüp düşürmüştür falan demiştim de bu bildiğin cinayete teşebbüs hocam. :D

Şu durum karşısında sağlam bir ceza alması gerekiyor fakat bir anlık öfkeyle insan her şeyi yapıyor.

Motosiklet sürenler devamlı saygı duyulmadığından söz ediyorlar ama çok ciddi anlamda zarar veriyorlar. Geçtiğimiz günlerde voleybol maçından gelirken makas atıyor kuryeler, dışarısı buz gibi, yerler kar dolu. Dedim hangi akla hizmet yapıyorlar bunu?

Sosyal medyada çok popüler hâle geldi bu ayna kırma olayı.

Şu durum karşısında sağlam bir ceza alması gerekiyor fakat bir anlık öfkeyle insan her şeyi yapıyor.

Motosiklet sürenler devamlı saygı duyulmadığından söz ediyorlar ama çok ciddi anlamda zarar veriyorlar. Geçtiğimiz günlerde voleybol maçından gelirken makas atıyor kuryeler, dışarısı buz gibi, yerler kar dolu. Dedim hangi akla hizmet yapıyorlar bunu?

Sosyal medyada çok popüler hâle geldi bu ayna kırma olayı.

Valla burada caddeler çok dar. Eğer birisi aynamı kırarsa direkt polisi arayıp çevre dükkanlardan kamera kaydını alırım, bunları yapmadan önce de plakasını alıp binlerce tl tazminat davası açarım. Umrumda olmaz. Tartışmamak için tek şerit yolda heriflere yol veriyorum zaten. Hele biri bir laf etsin de vizörünü eline vermiyor muyum bak. :D

Valla burada caddeler çok dar. Eğer birisi aynamı kırarsa direkt polisi arayıp çevre dükkanlardan kamera kaydını alırım, bunları yapmadan önce de plakasını alıp binlerce tl tazminat davası açarım. Umrumda olmaz. Tartışmamak için tek şerit yolda heriflere yol veriyorum zaten. Hele biri bir laf etsin de vizörünü eline vermiyor muyum bak. :D
Adam bilgisayarın parasını çıkartmak için trafik kurallarına uyuyor :D

Bilader sen de o sabır yok boşa polyannacılık yapma burada :D

Adam bilgisayarın parasını çıkartmak için trafik kurallarına uyuyor :D

Bilader sen de o sabır yok boşa polyannacılık yapma burada :D

Olm ne yapayım. Dayak atıp davalık mı olayım? Bu devirde adam akıllı deli kanlı mı kaldı? :D En son çare artık saldırırım, ya da tenhada kıstırırım. :D:D

Olm ne yapayım. Dayak atıp davalık mı olayım? Bu devirde adam akıllı deli kanlı mı kaldı? :D En son çare artık saldırırım, ya da tenhada kıstırırım. :D:D
Hah bana gerçek yüzünü göster böyle :D

İşin esprisi bir yana hiçbir zaman trafikte birisi ile uğraşmayacaksın, gerek yok. Karşı tarafın kaybedecekleri yoktur ama benim kaybedeceğim insanlar var, o yüzden gerek yok.

Adamı ortadan ikiye bölene kadar haklıydı. İlla zarar vereceksen, geçerken değdir devrilip düşsün. Neden ikiye bölüyorsun adamı?

İnternet ortamında yapılan yorumların yüzde 90 ına yakın kısmı araba sürücüsünü tutuyor. Sen kimsinde milletin aracına bilerek zarar veriyorsun mototerorist tabiri kullanılıyor. Araç sürücüsü bir anlık öfke ile ezdi lakin baktığımızda bu ayna kırma modası çoğaldı ve bir dur diyen de yok sonunda birinin başına bela olacağı da kesindi açıkcası. Motorcuların bunu bile bile yapması ayrı bir olay zaten.

Şöyle bir bilgi ortaya çıkmış. Gerçi o hareketleri yapan insanların tertemiz olma olasılığı yoktu zaten.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Öncelikle bazılarını tenzih ederim. Kurallara uyan motosiklet sürücüsü var mıdır, elbette vardır. Ben genel olarak yorum yapacağım. Ayna kırma akımı, adamı ikiye bölme akımına dönüşebilir. Hayır, üzüldüğüm konu şudur; aynayı kıran kişi, arka tarafı keskin kenarlı aracın arkasında nasıl ikiye bölünmedi, ona üzüldüm. Nasılsa cezasızlık kültürü had safhada dolu dizgin gidiyor. Edenin yanına kâr kalıyor.

Öte yandan: Trafikte motosiklet sürücü terörü diye bir olgu var. Haklı bile olsalar, daha önce yaptıkları haksız eylemlere sayılabilir. Bir defa ünleri çıkmış dokuza, inmez sekize.

Trafik durur emniyet şeridinden g*tüm g*tüm ilerlerler, birisi sağa yanaştı mı ve ya kapı açtı mı kapının keskin kenarı bir taraflarını biçince ver yansın ederler.
Şerit ihlâli yaparak orta çizgiyi kendilerine şerit yaparlar, ya karşıdan ya da arkadan gelen araca çarparlar.
Gidecekleri yere kestirmeden gitmek için kendilerini yaya sanarak; yaya kaldırımında, yaya geçidinde işlerine geldiği gibi hareket ederek, yayaların güvenliğini tehlikeye atarlar.

Ve daha bir çok neden sayabiliriz.

Son olarak şunu da ekleyelim; motosikletin tamponu sürücüsünün g*tüdür. Denk olmayan araba tamponuna maruz kalmamak için, trafikte biraz akıllı olun da o' tampon durduk yere g*tünüze girmesin.

10 video varsa kavga ya da kaza ile alakalı, 9'unda motor sürücüleri haksız. Ve öyle bir algı yaratılıyor ki, her kazada ya da kavgada motorcular hep haklı saymak gerekiyormuş gibi. Daha bugün bir video izledim, bir otomobil köprüde sağ kapıyı açıyor, motorcu da şerit olmayan yerden gidip kapıya çarpıp düşüyor. Tamam o sürücü de hatalı, köprüde sağ kapı açılmaz, ama motorcu da şerit sayılmayan yerden gidiyor. İnternet böyle videolarla dolu resmen.

Allah'ım, senden çok bir şey istemiyorum aslında. Sadece biraz huzur... İyi insanlarla karşılaşmak, dürüst ve efendi insanlarla... Bu kadar yorgunluğa sebep olan düzenin de Allah kahretsin! Ya da yok ya, en iyisi bana bir mağara. Kimseyi görmek istemiyorum, her şeyim sanal olsun.

Tek bir dileğim var: kapımdaki kediyi benden alma. Onu seveyim, karnını doyurayım, mırmırlarıyla bana hayat versin, tek arkadaşım o olabilir. Sesi çıktığında ya süt ister, ya yemek, ya da hava soğuktur, sobanın yanında ısınmak ister. Sanki "Rızkımı Allah veriyor, kendini bir şey sanma ve beni tekrar dışarı sal" diyecek gibi... Bunlar bana yeter.

Sadece işime gidip evime gelmek istiyorum desem, onun bile garantisi yok!
Bu nasıl bir sınav Allah'ım? Cevapları istemiyorum, sadece sınavın ne olduğunu söyle!

Vallahi bu dünyadan nefret ettim. Bu ülkeden de... Sorunların birbiri ardına gelmesinden, çözülememesinden o kadar bıktım ki...
Ne Allah'ım, ne? Neyi anlayamadık, anlayamıyoruz? Nerede yanlış yapıyoruz?

Trafikte kimseyle tartışılmaz he diyip geçmek lazım.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri