Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber CIA'den bomba gibi COVID-19 açıklaması

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA), milyonlarca kişinin ölümüne sebep olan Covid-19 virüsünün nasıl ortaya çıktığına ilişkin bir açıklamada bulundu ve yapılan bu açıklamada muhtemel kaynağın Çin'in Wuhan kentindeki bir laboratuvar kazası olduğu belirtildi.

CIA, daha önce de virüsün bir hayvandan mı insana geçtiğini yoksa bir laboratuvar kazasından mı kaynaklandığı konusunda yeterli bilgiye sahip olmadıkları bilgisini paylaşmıştı.

ABD Senatosu tarafından hafta başında onaylanan yeni CIA Direktörü John Ratcliffe, uzun zamandır Covid-19 salgınıyla ilgili olarak laboratuvar sızıntısı teorisinin en makul açıklama olduğu görüşünü dile getiriyordu.

KAYNAK

Eee bu açıklamayı devamlı kahvehaneye giden eniştem yapmıştı pandemi dönemi, kayıt altına almamıştık işte. Tüh, şimdi değerlenirdi o video.

Eee bu açıklamayı devamlı kahvehaneye giden eniştem yapmıştı pandemi dönemi, kayıt altına almamıştık işte. Tüh, şimdi değerlenirdi o video.
Bizim mahallede homeless Mustafa vardı, o da aynı şeyi söyledi: "Bak, gördün mü, CIA'den önce sızdırmışlardı bilgileri, CIA işine bak, kardeşim!" :sneaky:

Bizim mahallede homeless Mustafa vardı, o da aynı şeyi söyledi: "Bak, gördün mü, CIA'den önce sızdırmışlardı bilgileri, CIA işine bak, kardeşim!" :sneaky:
Hocam zaten ne iş yapıyorlar bu CIA anlam veremiyorum, sırf hava. Bizim insanımız zaten her şeyi görüyor :D

Hocam zaten ne iş yapıyorlar bu CIA anlam veremiyorum, sırf hava. Bizim insanımız zaten her şeyi görüyor :D
Bence CIA nifak sokma timi gibi bir şey. Ülkeleri birbirine sokmak için kurulduklarına yemin edebilirim ve asla kanıtlayamam. Eminim içerisi Gossip Girl doludur :D:D

Kaynak: NTV yani Yandaş medya kanalı. Konu dışı: TV'de ve RSS FEED olarak Takip edilmesi gereken haber kanalları: Sözcü TV , TELE 1 , Halk TV'dir bunların dışında kalanlar fasarya. Yakın zamanda sahibi el değiştiren KRT TV ve Flash TV de yandaş yalaka medya kanalı kervanına katıldığı için takibi bıraktım.
5-) 2025.Ocak.27.Pazartesi.15.50.43.png

Kaynak: NTV yani Yandaş medya kanalı. Konu dışı: TV'de ve RSS FEED olarak Takip edilmesi gereken haber kanalları: Sözcü TV , TELE 1 , Halk TV'dir bunların dışında kalanlar fasarya. Yakın zamanda sahibi el değiştiren KRT TV ve Flash TV de yandaş yalaka medya kanalı kervanına katıldığı için takibi bıraktım.
Ekli dosyayı görüntüle 1637
Bende Translate ile yurtdışı okumaya başladım. RSS ile sadece sözcü var. Normalde haber okumazdım da habersiz kalmayalım diye haber gelince dikkatimi çeken teyit etmeden inanamıyorum.

Bende Translate ile yurtdışı okumaya başladım. RSS ile sadece sözcü var. Normalde haber okumazdım da habersiz kalmayalım diye haber gelince dikkatimi çeken teyit etmeden inanamıyorum.
Haber ile ilgili RSS FEED'leri

http://partner.dw.com/rdf/rss-tur-all <------- Bunun için VPN kullanılması gerek

https://teyit.org/feed/ <------- İnfial yaratabilecek bir habere sazan gibi atlamamak için, ortaya atılan haberin doğru mu yoksa asılsız mı olduğunu bu adresten doğrulayabilirsiniz.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri