Hemen iki günde olmuş bunlar. Bana SMS falan gelmedi. Kendim merak ettim dedim ne oldu acaba falan... Tüketici şikayetleri alanına yönlendiriyor o kısımda btk'nın sanırım. Bilseydim önce ilk oraya yazardım. Ben hat sahibi değilim ve yine de dikkate alıp almadıklarına bakmaksızın şikayeti oluşturdum. Abim hat sahibi olduğundan ona da yazdırmak gerekebilir. Çünkü uyarılarda dikkate alınmaz gibi şeyler yazıyordu. Samsun müdürlüğe de e-posta yazdık direkt Turgut Güner mi nedir? Asla geri dönüş olmaz ve belki de e-posta aktif değildirŞu noktadan sonra yapacak pek bir şeyin yok. Her şey yasallaşmış durumda. Şikayetin firmaya iletilmiştir. Onlar da en kısa sürede seni arayacak. Eğer 1-2 gün içinde aramazlarsa o gönderdikleri siteye girip duruma bakarsın.
Bu aradılar dediğiniz kişiler bizi neden aramıyor? Biz Suriyeli değiliz diye mi, nedir? Anlamakta zorlanıyorum.Hocam aslında direkt BTK Tüketici şikayet portalına yazsaydınız daha iyi olurmuş. Ben Eylül ayında TTNET'i şikayet ettim oraya. 10 gün içinde defalarca aradılar, çok kavga ettim nefes tükettim ama günün sonunda probleme çözüm odaklı yaklaştılar BTK üzerinden şikayet edince ve çözdüler.
Bu aradılar dediğiniz kişiler bizi neden aramıyor? Biz Suriyeli değiliz diye mi, nedir? Anlamakta zorlanıyorum.
Bu e-postayı yollayan "[email protected]" zatenHocam bilemiyorum inanın. Ben de Suriyeli değilim.Ama benim süreç şöyle işledi: önce ben çağrı merkezini arayıp bir sürü kavga ettim. Sonra BTK'ya şikayet ettim. BTK şikayeti sonrası tutuştular doğrusu. Ama sizin durumda neden aramıyorlar bilemiyorum, gerçekten Allah yardımcınız olsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.