Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

İndir Counter Strike 1.6 Türkçe Yama

Lord Erenify

TFC Moderatör
Onaylı Profil
Puan 93
Çözüm 5
@Lord Erenify
Steam-Counter-Strike-1.6-Simge.png

Half-Life’ın 25. yılına özel olarak hazırlanan Counter-Strike 1.6 Türkçe yaması sayesinde oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Çevirmen: [E]quiLiBRiuM_
Boyut: 22,60 MB
Dosya: Steam Versiyon Counter Strike 1.6 Türkçe Yama v1.1.1.1337.7z

İndir

Virustotal
Bu Oyun Hakkında
Dünya'nın 1 numaralı eski çevrimiçi aksiyon oyununu oynayın. Bu vahşi popüler takımlı oyunda inanılmaz derecede gerçekçi farklı türden teröristlere karşı savaşın. Stratejik görevleri tamamlamak için takım arkadaşlarınızla ittifak kurun. Düşman bölgelerini yerle bir edin. Rehineleri kurtarın. Rolünüz takım arkadaşınızın başarısını etkileyecek. Takımınızın başarısı da sizin rolünüzü etkileyecek.

Yetişkin İçerik Açıklaması
Geliştiriciler içeriği şu şekilde tarif ediyorlar:
Includes intense violence and blood.

Kurulum
Arşivde, kurulumla ilgili detaylı bir bilgilendirme metni yer almaktadır.

Çevirmen Notları
- Bu Türkçe Yama sadece Half-Life'ın 25. Yıl güncellemesi ile gelen Build 9920 sürümü için hazırlanmıştır. (Tamamen Steam Uyumlu)
- Önceki sürümde yer alan bot paketini hata payını azaltmak maksadıyla kaldırdım. (Bunun nedenini güncelleme ile gelen bir özellik olan Steam Ağı seçeneği.)
- 25. Yıla Özel Widescreen (Geniş Ekran) uyumlu nostaljik arkaplan resmi yenilendi. (Counter-Strike 1.5'i özleyenlere selam olsun!)
- Türkçe Yama içerisinde Özel CT Team Modelleri, Türkçe Telsiz Sesleri, Geniş Ekran Görüntü Moduna Uygun ve Dokuları (Texture) İyileştirilmiş standart silah modelleri
ilave içerik olarak bulunmaktadır.
- Tamamen eğlence amaçlı Counter-Strike Beta 1.0'a kadar oyunda bulunan (hatırladığım kadarıyla) eğitim haritası eklendi. (Nasıl giriş yapılabileceğin bir resimle beraber kısaca anlattım.)

Sistem Gereksinimleri

Windows

En Düşük: 500 mhz işlemci, 96mb ram, 16mb ekran kartı, Windows XP, Fare, Klavye, İnternet Bağlantısı
Önerilen: 800 mhz işlemci, 128mb ram, 32mb+ ekran kartı, Windows XP, Fare, Klavye, İnternet Bağlantısı
* Steam istemcisi, 1 Ocak 2024'ten itibaren yalnızca Windows 10 ve üstünü destekleyecektir.

macOS
Minimum: OS X Snow Leopard 10.6.3, 1GB RAM, 4GB Hard Drive Space,NVIDIA GeForce 8 or higher, ATI X1600 or higher, or Intel HD 3000 or higher Mouse, Keyboard, Internet Connection
* Steam İstemcisi, 15 Şubat 2024'ten itibaren artık 32 bit oyunları ve macOS 10.14 veya altını desteklemeyecektir.

SteamOS + Linux
Minimum: Linux Ubuntu 12.04, Dual-core from Intel or AMD at 2.8 GHz, 1GB Memory, nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeaon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1, 4GB Hard Drive Space, OpenAL Compatible Sound Card

--------
Tür:
Aksiyon
Geliştirici: Valve
Yayıncı: Valve
Çıkış Tarihi: 1 Kas 2000
--------

Kaynak:
turkce-yama.com

Oyundan Kareler

20240417094634_1-512x288.jpg

Counter-Strike-TR-512x288.jpg

20240417094618_1-512x288.jpg

↑ İndirme Butonu Yukarda ↑

Steam üzerinden aldım oyunu ve hayatım boyunca oynayıp zevk aldığım en güzel oyunlardan birisi :) emeğine sağlık teşekkür ederiz.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri