Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Cristiano Ronaldo'nun Youtube konuğu belli oldu.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Ronaldo, Youtube kanalı açmıştı ve açar açmaz da rekor kırmıştı. 1 saat 29 dakika da 1 milyon aboneyi aşan ilk kişi oldu. Şu anda da 67.3 milyon abonesi var.

Kanalında genelde aile içi şeyler paylaşsa da asıl konusundan uzak kalamıyor. İlk konuğu Manchester United'den takım arkadaşı olan Rio Ferdinand'dı. 2 video halinde yayınlanan video, 2 ayda toplamda 18 milyon kişi tarafından izlendi. Ve bu videodan sonra kendisi "Sıradaki konuğum Youtube rekorlarını altüst edecek" açıklaması yaptıktan sonra insanların aklına "Acaba Messi mi geliyor" sorusunu getirmişti

Fakat beklenen olmadı. Yine rekor kırması muhtemel bir isim olan Mr.Beast'in geleceğini açıkladı. Ana kanalında 313 milyon takipçisi olan Mr.Beast'in kendi içeriklerini başka dillerde de yayınlanması için bir çok kanalı daha var.

Bakalım bu buluşma bir rekor kıracak mı?

MrBeast videolarını arada ben bile izliyorum, sarıyor bayağı :) Ronaldo abone konusunda geçebilir diye tahmin ediyorum, tabii bu bir süreç. Ronaldo bile Youtube’da darısı bizim başımıza

Futbolda messiciler ve ronaldocular ikiye ayrılmıştı bir zamanlar bazen muhabbetleri gittiğim kafelerde de dönüyor da neyse ben yinede ronaldocuyum :D abone oldum daha çok kazansın ronaldomuz zaten geçinemiyor :(

Futbolda messiciler ve ronaldocular ikiye ayrılmıştı bir zamanlar bazen muhabbetleri gittiğim kafelerde de dönüyor da neyse ben yinede ronaldocuyum :D abone oldum daha çok kazansın ronaldomuz zaten geçinemiyor :(

Aynen aynen yazık adama. 🤭

Çok üzülüyorum fukaraya destek olmamız lazım sulu kuleli cemil abinin veletlerine benzeyen çocukları var sonuçta :D

Kendisi estetiksiz onlara benziyor da ondan ahahahhahahahah.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri