Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Cycling İnternet Sitem Satılıktır / Tüm Ayarları Yapıldı (Hediyeli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5.00 yıldız
1 Değerlendirme

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Not: WordPress ve tüm ayarlamalarını yaptıracak olsanız bu fiyata yaptırırsınız. Tüm ayarlamaları yapılmış, tema A'dan Z'ye Türkçeye çevrilmiş sorunsuz taş gibi site. İlgilenemediğimden dolayı satıyorum. Fiyatı bilerek çok düşük tuttum, maksat ticari olarak canlılık olsun :)

Site adresi: Cycling
Fiyat: 500 lira.
Firma: metunic (firmaiçi ücretsiz)
Hediye: cyclist.com.tr
Domainlerin B&B: Eylül 2023 / Eylül 2025
Ban: Bilinen arama motoru ve AdSense banı yok (kontrol ediniz)
Hosting: Dahil değil, yedeğini gönderirim. Maksimumda 2-3 ay idare ederim.
Yazılım: Temayı Türk yapımcılardan aldım, aynı bu şekilde vereceğim.

site amacı ne onu anlayamadım ??

site amacı ne onu anlayamadım ??
Cycling bisiklet kullanıcıları arasında kullanılan bir söylem, sitenin amacı ise bisikletçilere destek sağlayan bir platform / soru - cevap alanı.

Cycling bisiklet kullanıcıları arasında kullanılan bir söylem, sitenin amacı ise bisikletçilere destek sağlayan bir platform / soru - cevap alanı.
bilgilendirme için teşekkrler peki domain mi yoksa komple sitemi satılık?

bilgilendirme için teşekkrler peki domain mi yoksa komple sitemi satılık?
Komple siteyi veriyorum, hostingi de 2-3 ay idare edebilirim. Tabii idare ederken de full yedeğini vereceğim.

Normalde bu sistemi kuran kişiler 1000 liradan aşağı kurmazlar. Ben Teknoloji Forum'un aktif olmasından dolayı bu fiyattan veriyorum.

Komple siteyi veriyorum, hostingi de 2-3 ay idare edebilirim. Tabii idare ederken de full yedeğini vereceğim.

Normalde bu sistemi kuran kişiler 1000 liradan aşağı kurmazlar. Ben Teknoloji Forum'un aktif olmasından dolayı bu fiyattan veriyorum.
özelden bana ulaşabilirmisiniz ??

Şu an sıkışık olmasam hiç kaçırmazdım bir bisiklet sever ve bisiklet sürücüsü olarak. Alan arkadaşa hayırlı olsun, gerçekten çok güzel yere gelebilecek bir site. Eline sağlık Tevfik hocam.

Şu an sıkışık olmasam hiç kaçırmazdım bir bisiklet sever ve bisiklet sürücüsü olarak. Alan arkadaşa hayırlı olsun, gerçekten çok güzel yere gelebilecek bir site. Eline sağlık Tevfik hocam.
Çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın, kurduğum tüm sitelerde çok fazla özen gösteriyorum. Az-çok tanıyorsunuz hocam beni :)

Çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın, kurduğum tüm sitelerde çok fazla özen gösteriyorum. Az-çok tanıyorsunuz hocam beni :)

Bu konuda tanıdığım en özenli ve işini kaliteli yapan insansın hocam, emeğine sağlık vallahi. :)

Bu konuda tanıdığım en özenli ve işini kaliteli yapan insansın hocam, emeğine sağlık vallahi. :)
Çok teşekkür ederim hocam ama hakkını yemeyim sevdiğim çok dostum / ağabeyim yardımcı oldular, haklarını ödeyemem.

Not: WordPress ve tüm ayarlamalarını yaptıracak olsanız bu fiyata yaptırırsınız. Tüm ayarlamaları yapılmış, tema A'dan Z'ye Türkçeye çevrilmiş sorunsuz taş gibi site. İlgilenemediğimden dolayı satıyorum. Fiyatı bilerek çok düşük tuttum, maksat ticari olarak canlılık olsun :)

Site adresi: Cycling
Fiyat: 500 lira.
Firma: metunic (firmaiçi ücretsiz)
Hediye: cyclist.com.tr
Domainlerin B&B: Eylül 2023 / Eylül 2025
Ban: Bilinen arama motoru ve AdSense banı yok (kontrol ediniz)
Hosting: Dahil değil, yedeğini gönderirim. Maksimumda 2-3 ay idare ederim.
Yazılım: Temayı Türk yapımcılardan aldım, aynı bu şekilde vereceğim.

Bu kadar kolay satış, r10'da olmuyor. Benim sözlüğü falanda bir satalım, olmadı. :)

Bu kadar kolay satış, r10'da olmuyor. Benim sözlüğü falanda bir satalım, olmadı. :)
Maşallah de maşallah göz değmesin :D

Fiyatları ciddi anlamda uygun tutuyorum, normalde sadece WordPress kurulum ve tüm ayarlarını 500 liraya yapmıyorlar piyasada :)

Ödeme geldi, tüm transferler gerçekleştirildi. Hayırlı olsun @ramooo19

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu Kimler Okuyor

Geri