Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Direksiyon Seti Mi Almalıyım Yoksa Masaüstü Pc mi?

wolftyleree

TFC Kullanıcısı
Puan 3
Çözüm 0
@wolftyleree
arkadaşlar benim dizüstü oyuncu laptopum var. ve direksiyon seti mi alayım yoksa yeni bir masaüstü sistem mi alayım diye kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?

pc bütçem:50-60k
direksiyon seti marka logitech g29

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence laptopu bana yolla 40k ya bilgisayar topla, 20k ya da direksiyon setini al. Nasıl? @Tevfik 🤣🤣

Şaka bir yana oynayacağın oyunu kaldıracaksa laptop gereksiz masraf olur gibi.

Bence laptopu bana yolla 40k ya bilgisayar topla, 20k ya da direksiyon setini al. Nasıl? @Tevfik 🤣🤣

Şaka bir yana oynayacağın oyunu kaldıracaksa laptop gereksiz masraf olur gibi.
laptop çok güçlü bir laptop asus tuf gaming in 🤣

İkisi çok farklı konular bana kalırsa.
Direksiyon setinin olayı farklı, bilgisayarın ki daha farklı.
Benim de iyi sayılabilecek(r7-7840hs 4060 8gb) bir gaming laptopum var lakin imkanım olsa güzel bir masaüstü dizerim. Akabinde duruma göre direksiyon seti alırdım.
Ne olursa olsun hiçbir laptop, oyun konusunda masaüstü bilgisayarın yerini tutmuyor.

@Furkan katılıyorum. Masaüstü sağlam bir setup kurulumu gerçekleştirin, ilerleyen zamanlarda direksiyon seti vb. eksikleri tamamlarsınız.

arkadaşlar benim dizüstü oyuncu laptopum var. ve direksiyon seti mi alayım yoksa yeni bir masaüstü sistem mi alayım diye kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?

pc bütçem:50-60k
direksiyon seti marka logitech g29
Hocam laptop marka modeli ve oynayacağın oyunları, performans beklentilerini yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz. Ben oldum olası masaüstüye ısınamadım mesela. Masaüstünde rahat edebilecek misin diye de bir düşün derim. Eğer laptop kullanırken masanın üstüne koyup yerini bile değiştirmiyorsan elindeki laptop eğer işine yaramıyorsa satıp (veya satmayıp sen bilirsin) güzel bir pc toplarsın. Üstüne de yeni ekipmanlar alırsın zamanla. Bir tek şunu söyleyebilirim. Eğer simülasyon oyunu vs oynayacaksan laptopta pek de güzel olmuyor benim deneyimlerim sonucunda.

Masaüstü

Konuyu Kimler Okuyor

Geri