Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Düzenli Olarak Kan Bağışı Yapıyor Musunuz?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Selamlar Teknoloji Forum ailesi, düzenli olarak kan bağışı yapıyor musunuz? Ben fırsat buldukça hastanelere gidiyor, ihtiyaç sahibi olanlara bağışta bulunuyorum. Fakülte hastanesine gidiyorum ve kimin ihtiyacı varsa o an kanı veriyorum. Yaklaşık bir yıldır kan veremiyordum (ameliyatımdan dolayı) fakat bu ay bitmeden vereceğim.

Peki sizler de bu durum nasıl ilerliyor? Aklınıza düştükçe mi veriyorsunuz? Yoksa hiç kan bağışı yapmadınız mı bu zamana kadar? Kan vermek beni aşırı derece rahatlatıyor bu arada, sırtımda ve boynumda olan ağrılara çok iyi geliyor.

Kan bağışı hiç yapmadım sebebi ise iğneden çok korkuyorum :D

Ben sağda solda Kızılay çadırı görünce yardırıyorum. :D

İğneden korkuyordum, korkumu yendim gittim, doktor bana seni dahiliyeden kan vermeyemi yolladılar bu hal ney dedi :D o gün anladım ki düzenli kan vermem gerekli, 2-3 kez verdim düzenli vermeye de özen gösteriyorum.

Kan, verin arkadaşlar iyi bir şey.

Ben sağda solda Kızılay çadırı görünce yardırıyorum. :D
Nasıl yani yardırıyorsun? Kan vermek için kendinden mi geçiyorsun? :D

İğneden korkuyordum, korkumu yendim gittim, doktor bana seni dahiliyeden kan vermeyemi yolladılar bu hal ney dedi :D o gün anladım ki düzenli kan vermem gerekli, 2-3 kez verdim düzenli vermeye de özen gösteriyorum.

Kan, verin arkadaşlar iyi bir şey.
Kesinlikle iyi bir şey abi, ben de tavsiye ediyorum kan verilmesini. Bana çok iyi geliyor, haftaiçi muhtemelen veriririm kanı.

Nasıl yani yardırıyorsun? Kan vermek için kendinden mi geçiyorsun? :D

Kesinlikle iyi bir şey abi, ben de tavsiye ediyorum kan verilmesini. Bana çok iyi geliyor, haftaiçi muhtemelen veriririm kanı.

Aynen hocam. Üstümü başımı parçalıyorum "Alın ulan kanımı" diye. :D Hatta 2 kez bana mesaj bile geldi, kanınız birisine hayat oldu diye. Güzel bir şey. Hem kan veren insan için de sağlıklı bir şey.

Aynen hocam. Üstümü başımı parçalıyorum "Alın ulan kanımı" diye. :D Hatta 2 kez bana mesaj bile geldi, kanınız birisine hayat oldu diye. Güzel bir şey. Hem kan veren insan için de sağlıklı bir şey.
Kesinlikle, ben işte onu hiç tanımadığın birileri için yapıyorum. Fakülte hastanesine gittiğimde "kimin kana ihtiyacı var" diye soruyorum direkt. Umarım fayda sağlayabiliyorumdur insanlara.

Selamlar Teknoloji Forum ailesi, düzenli olarak kan bağışı yapıyor musunuz? Ben fırsat buldukça hastanelere gidiyor, ihtiyaç sahibi olanlara bağışta bulunuyorum. Fakülte hastanesine gidiyorum ve kimin ihtiyacı varsa o an kanı veriyorum. Yaklaşık bir yıldır kan veremiyordum (ameliyatımdan dolayı) fakat bu ay bitmeden vereceğim.

Peki sizler de bu durum nasıl ilerliyor? Aklınıza düştükçe mi veriyorsunuz? Yoksa hiç kan bağışı yapmadınız mı bu zamana kadar? Kan vermek beni aşırı derece rahatlatıyor bu arada, sırtımda ve boynumda olan ağrılara çok iyi geliyor.
Bende hiç bağış yapmadım.
Benden alınan torba torba kanları kim bilir nereye götürüyorlar, ne yapıyorlar bilinmez.

Böyle mesajlar sizi motive etmek için olabilir mi?
Devletin taktikleri olmasın. Kızılay gibi yerlerin hiç güven vermediğini ve okuduklarımı görmezden gelemeyeceğim için sıcak da bakamıyorum, bakmadım.

Böyle mesajlar sizi motive etmek için olabilir mi?
Devletin taktikleri olmasın. Kızılay gibi yerlerin hiç güven vermediğini ve okuduklarımı görmezden gelemeyeceğim için sıcak da bakamıyorum, bakmadım.

1000040693.jpg

Valla bilmiyorum da böyle mesajlar geliyor hep.

Tamam işte iyi polis kötü polis hesabı :)
Fakülte hastanesine gidip direkt şahısa bağış yapmak daha uygun. Beyfendi bu kişiye bağış yapıyorum diyor, orada adsoyad söylüyor ve bağışı o kişiye yapmış oluyorum.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri