Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Ekipmanlarla ilgili siteler

ArdaC1R4K

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 0
@ArdaC1R4K
Merhabalar TEKNOLOJİ FORUM AİLESİ, kısa bir şekilde anlatmak için,
Mouse almak istiyorsunuz ama almak istediğiniz mouse boyutlarını bilmiyorsunuz ve ya eliniz de ki mouse ile karşılaştırmasını yapamıyorsanız ' www.eloshapes.com ' üzerinden bu sorununuza çözüm bulabilirsiniz.
Ayrıca;
www.rtings.com üzerinden mouse karşılaştırması vb bir çok elektronik parçaların karşılaştırması ve testlerine ulaşabilirsinz (Bir çok mouse mevcut aynı anda karşılaştırma yapabiliyorsunuz);
Bu siteler size yardımcı olabilecek siteler.

Hepinize İyi Forumlar. :)

@ArdaC1R4K çok teşekkür ederim bilgilendirmeden dolayı fakat eloshape sitesi ben de mi açılmadı tek? :)

sitenin son harfini koymamışım düzeltildi :)
Heh şimdi oldu, siteler oldukça faydalı. Daha önce dediğim gibi işin donanımsal değilde yazılım kısmında olduğumdan dolayı sizlerden öğreneceğim çok şeyler olacak :)

1732227500011.png
1732227519990.png
1732227557972.png

Buda nasıl karşılaştırma yapılacağı ile ilgili ufak bir görsel

REVİEWS-MOUSE REVİEWS-TOOLS COMPARE PİCE (3D SHAPE COMPARE TOOL'DAN DA 3 BOYUTLU ŞEKLİNE BAKABİLİYORSUNUZ) AÇILAN SAYFADA BAKMAK İSTEDİĞİNİZ MOUSELARI SEÇİYORSUNUZ (BİR ÇOK MOUSE MEVCUT YİNE DE BAZILARI OLMAYA BİLİYOR HER TÜRLÜ ARTI EKSİ YAZIYOR GENELDE)

Bu arada ileride teknoloji forum içerisinde karşılaştırmada olacak, ben sana onu söylemeyi unuttum :D

@Graveworm haberi var bu fikrimden :)

Merhabalar TEKNOLOJİ FORUM AİLESİ, kısa bir şekilde anlatmak için,
Mouse almak istiyorsunuz ama almak istediğiniz mouse boyutlarını bilmiyorsunuz ve ya eliniz de ki mouse ile karşılaştırmasını yapamıyorsanız ' www.eloshapes.com ' üzerinden bu sorununuza çözüm bulabilirsiniz.
Ayrıca;
www.rtings.com üzerinden mouse karşılaştırması vb bir çok elektronik parçaların karşılaştırması ve testlerine ulaşabilirsinz (Bir çok mouse mevcut aynı anda karşılaştırma yapabiliyorsunuz);
Bu siteler size yardımcı olabilecek siteler.

Hepinize İyi Forumlar. :)

Bence rehber gibi yap. Resimlerle biraz detaylandır. Güzel konu çünkü. Arada kaybolmasını istemem.

Bu sitede kullanılabilir.

Bence rehber gibi yap. Resimlerle biraz detaylandır. Güzel konu çünkü. Arada kaybolmasını istemem.

Bu sitede kullanılabilir.
daha kapsamlı bir şekilde çalışma yaparım şimdilik ön bilgi olsun diye açayım dedim sizinle de bu konularda fikir almak isterim o zaman yazacağım size

ne gibi bir karşılaştırma
Fiyat tarzında değilde ürünlerin karşılaştırılması. Fiyatı resmi sitesinde sunmayan çok firma var, onu çekmem oldukça güç olur. En iyisi özellikleri arasında karşılaştırmalar olur. O da aklımda, yapacaklarım arasında :)

Heh şimdi oldu, siteler oldukça faydalı. Daha önce dediğim gibi işin donanımsal değilde yazılım kısmında olduğumdan dolayı sizlerden öğreneceğim çok şeyler olacak :)
inşallah elimden geldiğince tüm her konuda yardımcı olmaya çalışacağım bende sizden çok şey öğreneceğimi düşünüyorum :)

@Graveworm artık Arda'da bizden :) hayatında ilk defa forum sitesine üye olan birisi olarak çok deneyimli değil mi sence de?

Ne demek ilk kez forum sitesine üye oluyor? Aman diğerlerine kaçmasın o zaman iyice tutalım. Ahhahahahahaha
@Graveworm artık Arda'da bizden :) hayatında ilk defa forum sitesine üye olan birisi olarak çok deneyimli değil mi sence de?

Konuyu Kimler Okuyor

Geri