Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru En Çok Etkisinde Kaldığınız Oyun / Oyunlar?

ARM64

TFC Kullanıcısı
TFC Puanı
18
Ben zamanında ETS 2 ve ATS'yi çok oynuyordum, etkiden ziyade rahatlatıcı bir oyun olduğundan dolayı uzun soluklu bir deneyimim olmuştu. Sizin bu tarz düşüncenizin olduğu bir oyun var mı :)?

Hayatımızın bir dönemi (uzun zaman oluyor) tüm akrabalar Silkroad Online oynuyorduk, rahmetli eniştem bu oyuna başlatmıştı yaklaşık olarak 15 aile hep beraber giriyorduk oyuna. Yalan yok o dönem çok zevkli geçiyordu.

Ben counter strike oynamasını çok seviyorum, 2 yılın ardından ilk defa dün girdim ve hile kullanıyorum diye beni oyundan attılar (hayatım boyunca hile kullanmadım, ki bu tarz programları risk alıp bilgisayarıma indiremem çok fazla müşterimin bilgileri var) :) Steam üzerinden giriyorum oyuna, hâlen unutmamışım :)

@Tevfik CS'nin 2. oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz hocam :)?
Onu oynamadım maalesef, yakın zaman içerisinde indirip test edebilirim.

Counter Strike tüm serilerini oynamıyorum, ben sanırım Counter konusunda biraz gelenekçi davranıyorum :D Dün oynadığım 1.6 serisi olarak geçiyordu.

Counter strike çok değişik bir oyun üzerine ne oyunlar geldi görselleri anlatılamayacak kadar süper ve sanki o platformun içerisinde yer alıyorsun yinede counter strike kadar hiç birisi olamıyor.

Counter strike çok değişik bir oyun üzerine ne oyunlar geldi görselleri anlatılamayacak kadar süper ve sanki o platformun içerisinde yer alıyorsun yinede counter strike kadar hiç birisi olamıyor.
Kesinlikle haklısınız, modası geçmeyen tek oyun Counter Strike serileri. Lise arkadaşımla denk geldim geçenlerde, sohbet sohbeti açtı arada hâlen Counter Strike 1.5 oynarım diyor, vazgeçilmiyor.

Piyasada çok kaliteli oyunlar var, bazen bunu da yapmaları imkansız artık diye tepki verir oluyorum o derece güzel oyunlar var fakat bizler nostaljiyi en diplerimize kadar hissediyoruz :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri