Play store a ne yazmam lazım bunun için telefon xiaomiSamsung Galaxy cihazların kendi ekran kaydı uygulaması çok başarılı her konuda.
Play store a ne yazmam lazım bunun için telefon xiaomi
Samsung Cihazlarda bu Varsayılan olarak geliyor. Bu yüzden başka cihazlarda çalışacağını sanmıyorum bunun için arm yapısının fix lenmesi gerek. Buda Her cihazın çekirdek yapısı ile alakalı olduğu için yapılması zor bi işlem. Yani kısaca bunu siz xiaomi de kullanamazsınız ama arkadaşın da dediği gibi xiaomi nin var o çalışmıyor mu.Play store a ne yazmam lazım bunun için telefon xiaomi
Öhöm öhöm tüh keşke iPhone olsaydı kendi içerisinde mis gibi vardı ekran kaydı alma![]()
Sezer denk gelirsek eğer, bir gün bak benim telefona. Diyeceksin ki işte gerçek telefon buymuşHer telefonda var zaten. Xiaomi'de de var. Ama ya basit demek istedi ya da bir şey izledi ve güvenilir arıyor. Anlayamadım tam olarak. Senin minine kalmadı merak etme.![]()
Sezer denk gelirsek eğer, bir gün bak benim telefona. Diyeceksin ki işte gerçek telefon buymuşbizler nokia markasının tuşlu telefonlarını kullanan nesiliz, böyük (bilerek büyük yazmadım) telefonunu kullanmak neyimize
![]()
Görende hulk zannedecek, senin gibi babayiğitleri elim elim epenekte görelimYahu mini kullanan arkadaşlarım var. Benim eller kalın, mesaj yazarken telefonu fırlatıp atarım ben. Bana geniş ekran lazım.![]()
Çalışıyor ama aşırı kasıyor önceden kasma yoktuXiaomi'nin kendi ekran kaydı özelliği çalışmıyor mu?
Sana iPhone yakışır, ben biliyorumÇalışıyor ama aşırı kasıyor önceden kasma yoktu
Çalışıyor ama aşırı kasıyor önceden kasma yoktu
Çıkmadı Google play store daMIUI Screen recorder
Dener misin?
Bunun sebebi o olamaz. Telefon da çok uygulama oyun yükleyip kaldıran biriyseniz en az 6 ayda bir sıfırlayın.Çalışıyor ama aşırı kasıyor önceden kasma yoktu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.