Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru En iyi en basit ekran kaydı alma programı

Logan

TFC Kullanıcısı
Puan 43
Çözüm 0
@Logan
Arkadaşlar var mı böyle bir program önereceğiniz güvenli bir program.

Samsung Galaxy cihazların kendi ekran kaydı uygulaması çok başarılı her konuda.

Öhöm öhöm tüh keşke iPhone olsaydı kendi içerisinde mis gibi vardı ekran kaydı alma :D

Play store a ne yazmam lazım bunun için telefon xiaomi
Samsung Cihazlarda bu Varsayılan olarak geliyor. Bu yüzden başka cihazlarda çalışacağını sanmıyorum bunun için arm yapısının fix lenmesi gerek. Buda Her cihazın çekirdek yapısı ile alakalı olduğu için yapılması zor bi işlem. Yani kısaca bunu siz xiaomi de kullanamazsınız ama arkadaşın da dediği gibi xiaomi nin var o çalışmıyor mu.

Öhöm öhöm tüh keşke iPhone olsaydı kendi içerisinde mis gibi vardı ekran kaydı alma :D

Her telefonda var zaten. Xiaomi'de de var. Ama ya basit demek istedi ya da bir şey izledi ve güvenilir arıyor. Anlayamadım tam olarak. Senin minine kalmadı merak etme. :D

Her telefonda var zaten. Xiaomi'de de var. Ama ya basit demek istedi ya da bir şey izledi ve güvenilir arıyor. Anlayamadım tam olarak. Senin minine kalmadı merak etme. :D
Sezer denk gelirsek eğer, bir gün bak benim telefona. Diyeceksin ki işte gerçek telefon buymuş :D bizler nokia markasının tuşlu telefonlarını kullanan nesiliz, böyük (bilerek büyük yazmadım) telefonunu kullanmak neyimize :D

Sezer denk gelirsek eğer, bir gün bak benim telefona. Diyeceksin ki işte gerçek telefon buymuş :D bizler nokia markasının tuşlu telefonlarını kullanan nesiliz, böyük (bilerek büyük yazmadım) telefonunu kullanmak neyimize :D

Yahu mini kullanan arkadaşlarım var. Benim eller kalın, mesaj yazarken telefonu fırlatıp atarım ben. Bana geniş ekran lazım. :D

Yahu mini kullanan arkadaşlarım var. Benim eller kalın, mesaj yazarken telefonu fırlatıp atarım ben. Bana geniş ekran lazım. :D
Görende hulk zannedecek, senin gibi babayiğitleri elim elim epenekte görelim😂

Çalışıyor ama aşırı kasıyor önceden kasma yoktu
Sana iPhone yakışır, ben biliyorum :) kullanamam deme alışırsın, mis gibi olur. Al şöyle güzel bir pro max mis gibi kocaman :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri