Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru En iyi fiyat performans telefon?

_Tunç_

TFC Kullanıcısı
Puan 3
Çözüm 0
@_Tunç_
öncelikle merhaba bana önerebileceğeniz 10 25 bin arası en iyi fiyat performans telefonunu önerme şansınız varmı? markası fark etmez

Merhabalar, işletim sisteminde tercihiniz var mı? Örneğin; Android, iOs vs.?

Benim tercihim çok uzun yıllardır Apple oldu. Son yıllarda çıkan Android cihazlarda üst düzey özelliklere sahip fakat kullanmadım, kullanmadığım telefonu benim direkt önermem size mantıklı gelmeyebilir. Bu fiyat aralığında iPhone 11 veya ikinci el temiz bulabilirseniz eğer iPhone 12 önerebilirim.

Benim tercihim çok uzun yıllardır Apple oldu. Son yıllarda çıkan Android cihazlarda üst düzey özelliklere sahip fakat kullanmadım, kullanmadığım telefonu benim direkt önermem size mantıklı gelmeyebilir. Bu fiyat aralığında iPhone 11 veya ikinci el temiz bulabilirseniz eğer iPhone 12 önerebilirim.
tamam teşşekkürler

Bu fiyata iPhone 11 almak parayı çöpe atmak ile eş değer. S23 FE'ye bakın, bütçeyi zorlayıp S23'e de bakabilirsiniz.

öncelikle merhaba bana önerebileceğeniz 10 25 bin arası en iyi fiyat performans telefonunu önerme şansınız varmı? markası fark etmez
En ucuza Redmi Note 12 Pro 5G vardı F/P olarak (10-12 bin civarıydı. Hâlâ öyleyse ve işinizi görüyorsa onu da tercih edebilirsiniz).

O bantta A35'ten başka cihaza bakılmamalı.
Paneli kötü. Samsung, HDR koymuyor A ve M serisine. En azından A3X serisinde falan yok HDR10 bile. RN1 2 Pro 5G ise HDR10+ ve Dolby Vision var. Kıyaslanamaz panelleri yani.

Paneli kötü. Samsung, HDR koymuyor A ve M serisine. En azından A3X serisinde falan yok HDR10 bile. RN1 2 Pro 5G ise HDR10+ ve Dolby Vision var. Kıyaslanamaz panelleri yani.
O destekleri sadece A5X serisi sağlıyor. Ancak MIUI - HyperOS gibi rezalet bir arayüz ile uğraşacağıma paneldeki 1 - 2 özellikten feragat ederim daha iyi.

O destekleri sadece A5X serisi sağlıyor. Ancak MIUI - HyperOS gibi rezalet bir arayüz ile uğraşacağıma paneldeki 1 - 2 özellikten feragat ederim daha iyi.
Sadece ondan feragat edilmiyor maalesef. Bir sürü artısı var RN12 Pro 5G'nin. MIUI çöp ama donanım daha önemli. Zaten GSI'ların çoğu stabil çalışıyor ya da Custom ROM oluyor her model için.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri