farketmezMerhabalar, işletim sisteminde tercihiniz var mı? Örneğin; Android, iOs vs.?
tamam teşşekkürlerBenim tercihim çok uzun yıllardır Apple oldu. Son yıllarda çıkan Android cihazlarda üst düzey özelliklere sahip fakat kullanmadım, kullanmadığım telefonu benim direkt önermem size mantıklı gelmeyebilir. Bu fiyat aralığında iPhone 11 veya ikinci el temiz bulabilirseniz eğer iPhone 12 önerebilirim.
En ucuza Redmi Note 12 Pro 5G vardı F/P olarak (10-12 bin civarıydı. Hâlâ öyleyse ve işinizi görüyorsa onu da tercih edebilirsiniz).öncelikle merhaba bana önerebileceğeniz 10 25 bin arası en iyi fiyat performans telefonunu önerme şansınız varmı? markası fark etmez
O bantta A35'ten başka cihaza bakılmamalı.En ucuza Redmi Note 12 Pro 5G vardı F/P olarak (10-12 bin civarıydı. Hâlâ öyleyse ve işinizi görüyorsa onu da tercih edebilirsiniz).
Paneli kötü. Samsung, HDR koymuyor A ve M serisine. En azından A3X serisinde falan yok HDR10 bile. RN1 2 Pro 5G ise HDR10+ ve Dolby Vision var. Kıyaslanamaz panelleri yani.O bantta A35'ten başka cihaza bakılmamalı.
O destekleri sadece A5X serisi sağlıyor. Ancak MIUI - HyperOS gibi rezalet bir arayüz ile uğraşacağıma paneldeki 1 - 2 özellikten feragat ederim daha iyi.Paneli kötü. Samsung, HDR koymuyor A ve M serisine. En azından A3X serisinde falan yok HDR10 bile. RN1 2 Pro 5G ise HDR10+ ve Dolby Vision var. Kıyaslanamaz panelleri yani.
Sadece ondan feragat edilmiyor maalesef. Bir sürü artısı var RN12 Pro 5G'nin. MIUI çöp ama donanım daha önemli. Zaten GSI'ların çoğu stabil çalışıyor ya da Custom ROM oluyor her model için.O destekleri sadece A5X serisi sağlıyor. Ancak MIUI - HyperOS gibi rezalet bir arayüz ile uğraşacağıma paneldeki 1 - 2 özellikten feragat ederim daha iyi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.