Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

En son hangi kitabı okudunuz?

MrtAltg

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 28
Çözüm 0
@MrtAltg
Kitap konusu olurda bu konu olmaz mı vazgeçilmezi bu kitaplıkların.
Şu an hangi kitabı okuyorsunuz veya en son hangi kitabı okudunuz ikisini birleştirelim.

Zamanında Turgut Özakman'ın- Şu Çılgın Türkler kitabını okumuştum. Şimdi tekrardan okuyorum.

images.jpg

Ben de en son Robert Greene kitabı olan iktidara başlamıştım fakat okuyamıyorum, aslında buradan yola çıkarak yeniden başlasam süper olur. Aslında bitirmem gereken çok fazla kitabım var elimde, gece uyumadan önce ortalama 20-25 sayfa okusam yine iyi. Bu arada iktardan sonra José Saramago'nun Körlük kitabına başlayacağım.

iktidar.jpg

Kinyas ve Kayra okuyorum şuan, kitabın ortasındayım. Nihilist iki tane karakter üzerine yazılmış mükemmel bir hikaye.

1737571019804.jpeg

@Loutermilch Hakan Günday kitaplarını mutlaka oku diyor arkadaşım, çok tavsiye ediyor. Aynı şeyleri sen de düşünüyor musun?

@Loutermilch Hakan Günday kitaplarını mutlaka oku diyor arkadaşım, çok tavsiye ediyor. Aynı şeyleri sen de düşünüyor musun?
Henüz sadece Kinyas ve Kayra hakkında konuşabilecek durumdayım, mükemmel. Kitap okuma alışkanlığı ortalama düzeyde olan beni kitabın başına kitlemeyi başarıyor. Ele aldığı konu bayağı ilginç ve karakterler mükemmel yazılmış. Şimdilik 300'üncü sayfa itibariyle muazzam olduğunu söyleyebilirim. Son 250 civarı sayfada neler olur bilmiyorum.

Henüz sadece Kinyas ve Kayra hakkında konuşabilecek durumdayım, mükemmel. Kitap okuma alışkanlığı ortalama düzeyde olan beni kitabın başına kitlemeyi başarıyor. Ele aldığı konu bayağı ilginç ve karakterler mükemmel yazılmış. Şimdilik 300'üncü sayfa itibariyle muazzam olduğunu söyleyebilirim. Son 250 civarı sayfada neler olur bilmiyorum.
Umarım her şey tatmin edici bir şekilde ilerler, eğer bir kitap sürükleyici değil ise bu durum haddinden fazla zorlayıcı oluyor okuyucu için.

En son Jack London' dan denizin çağrısını okudum. Özellikle benim en sevdiğim yazarlardan olan Jack London'ın güzel eserlerinden bir tanesi.

1737574944930.png

En son bunu okuyordum uzun süre oldu kitap okumayalı.
indir (1).jpg

Benim elimde de mevcut, başlayacağım. Kitap hakkında (spoiler vermeden) biraz düşüncelerini yansıtabilir misin?
Daha bitiremedim maalesef. Okuyamıyorum da ama kurgusunu beğenmiştim devam kitabı da var onu da okumak istiyorum. Kitabın arka kapağında da yazıyor bir anda bir körlük salgını başlıyor ve o şartlarda hayatta kalmaya çalışan sanırım 7 kişilik grubun hikayesini okuyoruz ama tek bir fark var üyelerden birisi kör değil.

fahrenheit 451 :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri