Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru En Son İzlediğiniz Korku Filmi

enestalhabrand

TFC Kullanıcısı
TFC Puanı
3
Selamlar,

En son izlediğiniz korku filmi nedir? Herkes en son izleyip beğendiği filmleri yazarsa güzel bir arşiv oluşturabiliriz.

Ben 2024 yapımı "Tarot" filmini izledim en son. Oldukça iyi, akıcı ve basit bir film. Çerezlik akar gider. Tavsiye ederim.

Bende film arıyordum izleyecek haftasonu film keyfi yapılır o halde :)

Selamlar @enestalhabrand ben açıkçası korkudan ziyâde gerilim filmlerini daha çok seviyorum. Dünya üzerinde korku filmleri ya kan ya da cinli perili oluyor.

Eğer bunlar haricinde ise Tarot filmini izlemek isterim?

Selamlar @enestalhabrand ben açıkçası korkudan ziyâde gerilim filmlerini daha çok seviyorum. Dünya üzerinde korku filmleri ya kan ya da cinli perili oluyor.

Eğer bunlar haricinde ise Tarot filmini izlemek isterim?
Tarot filmi paranormal sayılır, gerilim istiyorsan The Deep House filmini öneririm. Güzel bir su altı gerilim filmidir.

Çocukluğumda 1980 yapımı 13. cuma filmlerini izlemiştim ve dedim ki korku filmi bana göre değil :)

Alternatif bir başlık açılırsa filmler veya dizilerle ilgili orada daha fazla düşüncemi yansıtabilirim :)

Selam @enestalhabrand , uzun süredir korku filmi izlemiyorum çünkü gerçekten korku olarak değil jumpscare ile korkutmaya çalışıyorlar. Tarot’a bakacağım. Teşekkürler tavsiyen için :)

Nefesini tut filmi tam olarak korku geçmiyor sanırım? Çok güzel bir film tavsiye edebilirim izleyecek olan herkese

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri