Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Eternal Fire, BLAST Bounty Final'ine yükseldi

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz ki yıllardır ülkemizi Counter-Strike 2 oyununda temsil eden Eternal Fire bu kez de BLAST Bounty Final'ine yükselmeyi başardı. Yarı finalde Fransa temsilcisi G2 ile karşı karşıya gelen Eternal Fire, 3 map sonunda rakibini 11-13, 13-9, 10-13 skorlarıya 2-1 eleyerek finale yükseldi.

mac.png

Finalde ise karşılarına ya Ukrayna temsilcisi Na'Vi, ya da Rus temsilcisi ve şu anda Dünya birincisi olan Spirit takımı gelecek. Gönlümüz Na'Vi'nin gelmesinden yana. Şu anda o maç oynanıyor ve anlık olarak linkten takip edebilirsiniz.

Helal olsun adamlara, başarılarının devamını diliyorum. Belki @Graveworm da adını altın harflerle yazdıracaktı Counter Strike evrenine ama bilgisayarı müsaade etmedi.

Helal olsun adamlara, başarılarının devamını diliyorum. Belki @Graveworm da adını altın harflerle yazdıracaktı Counter Strike evrenine ama bilgisayarı müsaade etmedi.

Ben yazdıracağım kadar, teknolojinin el verdiği zamanlarda yazdırdım. Boşver gerisini. :D

Ben yazdıracağım kadar, teknolojinin el verdiği zamanlarda yazdırdım. Boşver gerisini. :D
Ben de bir dönem Kayseri ve civarında 1.5 turnuvalarında yazdırmıştım, iyi oynardım cs 1.5'i :)

Ben de bir dönem Kayseri ve civarında 1.5 turnuvalarında yazdırmıştım, iyi oynardım cs 1.5'i :)

Bana bir mouse bir de sert mousepad yolla, yatağımda yatarken aklını alayım senin. Ahahahahhaha

Bana bir mouse bir de sert mousepad yolla, yatağımda yatarken aklını alayım senin. Ahahahahhaha
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş kardeşim, sen benim Counter Strike da MP5 Navy isimli hafif makineli tüfeğimin mermisini hiç yemedin :D

El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş kardeşim, sen benim Counter Strike da MP5 Navy isimli hafif makineli tüfeğimin mermisini hiç yemedin :D

Böyle konuşanları çok duydum ben ya. Ben el yumruğunu yiye yiye adam oldum zaten. Beta'dan beri oynuyorum, 3 tane Türkiye şampiyonluğum var. Ama yine de sen bilirsin. :D

Böyle konuşanları çok duydum ben ya. Ben el yumruğunu yiye yiye adam oldum zaten. Beta'dan beri oynuyorum, 3 tane Türkiye şampiyonluğum var. Ama yine de sen bilirsin. :D
Ben de olan mouse gaming falan değil, laptop mouse. Mousepad falan yok, server gönder maç atalım :D

Rus temsilcisi Spirit geliyor bu arada. Çok sert bir maç dönecek yarın.

Ben internet yetmiyor diye nefes alamıyorum ki.
Yoksa en iyi bilgi de en iyi tecrübe de en iyi para da bende olurdu.
Türkiye'de bizi motive edecek bir e-spor mecrası mı var? Keşke hayatta kalmaya çalışmaktan onlar gibi vakit ayırabilseydik.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri