E Ekonomist TFC Kullanıcısı Puan 3 Çözüm 0 Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 7 Tepki Puanı 2 Konum İstanbul @Ekonomist 6 Mart 2025 #1 Türkiye kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe Galatasaray birbiriyle eşleşti. Erken final diyebileceğimiz seyir zevki yüksek bir maç bizi bekliyor. Başarılar Fenerbahçe.
Türkiye kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe Galatasaray birbiriyle eşleşti. Erken final diyebileceğimiz seyir zevki yüksek bir maç bizi bekliyor. Başarılar Fenerbahçe.
Graveworm Yönetici Onaylı Profil Puan 113 Çözüm 13 Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1,321 Tepki Puanı 905 Konum Mordor @Graveworm 6 Mart 2025 #2 Seyir zevkinin yüksek olacağını hiç sanmıyorum vallahi.
E Ekonomist TFC Kullanıcısı Puan 3 Çözüm 0 Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 7 Tepki Puanı 2 Konum İstanbul @Ekonomist 6 Mart 2025 #3 Graveworm' Alıntı: Seyir zevkinin yüksek olacağını hiç sanmıyorum vallahi. Genişletmek için tıkla ... En azından tek maç son dakikaya kadar heyecanlı olur diye düşünüyorum
Graveworm' Alıntı: Seyir zevkinin yüksek olacağını hiç sanmıyorum vallahi. Genişletmek için tıkla ... En azından tek maç son dakikaya kadar heyecanlı olur diye düşünüyorum
Metinolmetin TFC Kullanıcısı Puan 43 Çözüm 1 Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 249 Tepki Puanı 187 Konum Türkiye @Metinolmetin 6 Mart 2025 #4 Lig maçı gibi olacaksa, almayım.