Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Fenerbahçe - Anderlecht Maçı Yorumları

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Şu an Fenerbahçe toplamda skoru 4-0 olarak götürüyor ve anlık olarak maçı 1-0 yeniyor. Fenerbahçeli var mı kendini belli etsin bundan sonraki maçlarda etiketleyeyim Galatasaray maçlarında direkt olarak @Graveworm yöneticimizi etiketliyoruz :D

Umarım Fenerbahçe maçı alır ve galip gelir. Türk takımlarını her zaman ve her yerde destekliyorum.

Maçta kavga çıkmış galiba. Doğal olarak takip etmiyorum maçı. Aahaahahaha. Ama şu En Neysri çok sıkıntı topçu ya. Deplasmandan dönerken ayağı burkulsa ufak bir ödem olsa da Galatasaray maçında oynayamasa. :D

Maçta kavga çıkmış galiba. Doğal olarak takip etmiyorum maçı. Aahaahahaha. Ama şu En Neysri çok sıkıntı topçu ya. Deplasmandan dönerken ayağı burkulsa ufak bir ödem olsa da Galatasaray maçında oynayamasa. :D
Adamın birisi pankart açmış Fenerbahçe taraftarı, kahkaha attım :D TRT bayağı uzun yayınladı yazıyı :D atkıda çok absürt bir şey yazıyordu :D

Adamın birisi pankart açmış Fenerbahçe taraftarı, kahkaha attım :D TRT bayağı uzun yayınladı yazıyı :D atkıda çok absürt bir şey yazıyordu :D

Ama ne yazdığını söyleme tamam mı? :D

Ülke puanına katkı sunan her takım, başımızın tacıdır. Bereket versin.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri