Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Fenerbahçe - RSC Anderlecht Maçı Hakkında

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, 2-0 voleybol maçımızı kaybettik amcamın oğlu yüzünden :) bakalım 3.'lük için maç yapacağız. Eve geldim, maçtan haberim yoktu şu an Fenerbahçe 1 - 0 önde götürüyor maçı. Yurtdışında hangi Türk takımı olursa olsun desteklerim.

Yurtiçinde eğer yenilgi olursa, o takımın taraftarları ile uğraşırım; üzerine giderim :D

Feberbahçe yenilsin. Teşekkürler.

Feberbahçe yenilsin. Teşekkürler.
Yeniyorlar ama, ben seninle aynı fikirde değilim kardeşim. Yurtdışında galatasaray oynasın, bir fenerbahçeli yenilsin desin onunlada aynı fikirde olmam.

Adamlara ettiğin beddua direkt dua olarak gidiyor bence :D etme, kendinde bulursun :D

Biz zaten yenileceğiz çok eksiğimiz var da Fenerbahçe'nin de yenilmesini beklerdim. En azından gol yeseler deplasmanda zorlanabilirler. 🤣🤣

Biz zaten yenileceğiz çok eksiğimiz var da Fenerbahçe'nin de yenilmesini beklerdim. En azından gol yeseler deplasmanda zorlanabilirler. 🤣🤣
Baktın fenerbahçe yeniyor hemen bahanelere sığınmalar başlamış :D

Yok olm ne bahanesi. Bizim oynayacağımız takımla Anderlecht arasında klasman farkı var. Bak 3 oldu.
Adamın her bedduası gol olarak geri dönüyor fenerbahçeye, doğru söyle gizli bir fenerbahçe hayranlığın var değil mi :D

Adamın her bedduası gol olarak geri dönüyor fenerbahçeye, doğru söyle gizli bir fenerbahçe hayranlığın var değil mi :D

İlk gittiğim maç Fenerbahçe - Trabzonspor'du. Oradan mı geldi anlamadım 🤣🤣

İlk gittiğim maç Fenerbahçe - Trabzonspor'du. Oradan mı geldi anlamadım 🤣🤣
Vaayyy kardeşimmmm benim fenerbahçe demek, ben zaten bu kadar nefretin altında büyük bir aşk olduğunun farkındaydım :D

Vaayyy kardeşimmmm benim fenerbahçe demek, ben zaten bu kadar nefretin altında büyük bir aşk olduğunun farkındaydım :D

Ulan babam Fenerli. Çalıştığı iş yerinde müdürün maraton kombinesi vardı. Gidemedi bize verdi bileti. 🤣🤣 Kayseri'lilik orada bile iş görmüş. Nerede beleş oraya yerleş. 🤣🤣

Ulan babam Fenerli. Çalıştığı iş yerinde müdürün maraton kombinesi vardı. Gidemedi bize verdi bileti. 🤣🤣 Kayseri'lilik orada bile iş görmüş. Nerede beleş oraya yerleş. 🤣🤣
Yav he he, baba hangi takımlıysa evlat o takımlı olur demişler sen de fenerbahçelisin kardeşim artık. Şimdi mail atacağım sitede herkese @Graveworm fenerbahçelidir diye :D

Yav he he, baba hangi takımlıysa evlat o takımlı olur demişler sen de fenerbahçelisin kardeşim artık. Şimdi mail atacağım sitede herkese @Graveworm fenerbahçelidir diye :D

Babamın hangi takımı umrumda değil bro. Şu muhabbeti de kes yoksa WhatsApp'tan söveceğim.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri