Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Fenerbahçe'nin yeni transferi Anderson Talisca'nın maliyeti belli oldu.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Evet sevgili Teknoloji Forum ailesi. Biliyorsunuz ki ülkemizde transfer sezonu açıldı ve büyük kulüpler arasında en hareketli olan Fenerbahçe. İlk önce defans hattına takviye yapan Fenerbahçe, şimdi de forvet hattına eski Beşiktaş'lı Anderson Talisca ile anlaştı. Fakat bu anlaşmada bana göre bazı sıkıntılar yer alıyor, o sıkıntıların başında da sözleşmesine koyduğu maddeler. O maddeler ise şu şekilde;
  • 15.5 M € transfer bedeli
  • 1.5 yılda 22.5 M€ maaş
  • 400 bin $ kira desteği
  • Lüks VIP araç
  • Özel şoför, aşçı ve 2 hizmetçi
  • Brezilya için business class uçak biletleri
  • Çocuklarının eğitim masrafları
Arap liginde bile istediği forma şansını bulamayan ve bulduğunda da Batshuayi, Cengiz Ünder klasmanında oyun sergileyen, yeni bir rap albümü çıkaran ve futboldan soğuyan adama, bu kadar yatırım yapılır mı bilemedim açıkçası.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben 15 milyon liraya forvete geçerdim, düşün bunu Fenerbahçe

Ula Ander kalasun inşallah, baba evinde de bu şartlar sağlanmadan dünyaya gelmedin her halde. Önce kendi, sonra da FB yönetiminin başını yiyesin. :) Akıl alır gibi değil Türk futbolunda paralar nerelere akıyor yahu. Türk futbolunda ortaya çıkarılmayı bekleyen ne cevherler vardır. Kulüp yöneticileri paraları sokaktan topluyor sanki !..

Ula Ander kalasun inşallah, baba evinde de bu şartlar sağlanmadan dünyaya gelmedin her halde. Önce kendi, sonra da FB yönetiminin başını yiyesin. :) Akıl alır gibi değil Türk futbolunda paralar nerelere akıyor yahu. Türk futbolunda ortaya çıkarılmayı bekleyen ne cevherler vardır. Kulüp yöneticileri paraları sokaktan topluyor sanki !..

Abi bunlar sadece taraftar sussun transferleri. Bir tane defans aldılar, herif canavar gibi. Herkesin içinden geçer. Ama Talisca bence ölü yatırım, bilmiyorum vallahi. Verilen para da çok ciddi para.

Galatasaray Osimhen'i aldı, adam çatır çatır iş yapıyor mesela. Ama Talisca o kadar etkili olur mu bilemeyeceğim. Hem kimi kesecek de Talisca oynayacak?

Abi bunlar sadece taraftar sussun transferleri. Bir tane defans aldılar, herif canavar gibi. Herkesin içinden geçer. Ama Talisca bence ölü yatırım, bilmiyorum vallahi. Verilen para da çok ciddi para.

Galatasaray Osimhen'i aldı, adam çatır çatır iş yapıyor mesela. Ama Talisca o kadar etkili olur mu bilemeyeceğim. Hem kimi kesecek de Talisca oynayacak?
Bu gidişle FB yönetimi Ramazanda el açıp milletten para dilenecek gibi geliyor bana. :)

• Hahaha
Tepkiler: CEO
adam resmen maaş alıyor ve üstüne üstlük tüm ailesinin giderlerinide karşılatıyor. mazot parasını yemek parasınıda istemiştir küçük bir meblağ diye yazmamışlardır :)

bu arada adam işini biliyor devamlı küçük liglerde takılıyor. Türkiye > Çin > Arap ligi > Türkiye avrupada büyük bir klüp gitmiş olsaydı ismini çoktan unutmuştuk. bu tarz liglere giderek ismini hep önde tuttu o liglere göre kalifiyeli oyuncu.

Dansözlük için ne kadar alsa yeridir!..

Konuyu Kimler Okuyor

Geri