Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye Fizy Premium 1 Aylık Üyelik 1 TL

Nisanur

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 2
@Nisanur
1 aylık Fizy Premium üyeliği Hepsiburada'da 1 TL'ye düşmüş. Kullanan var mıdır bilmiyorum ama güzel fırsat. Denemek için bile alınabilir.

Link

Kullananlar için güzel bir avantaj, müzik ve video işini Youtube üzerinden hallediyorum. Fizy daha önce hiç kullanmadım, kullanıcıların yorumları nedir?

Ben ilk çıktığında kullanmıştım. Aylık 1tl ye alınıp denenebilir. Hiç bir program Spotify'dan iyi değil şu anda.

Kullananlar için güzel bir avantaj, müzik ve video işini Youtube üzerinden hallediyorum. Fizy daha önce hiç kullanmadım, kullanıcıların yorumları nedir?
Hiç kullanmadım ama müzik arşivinin çok geniş olmadığı hakkında yorumlar okudum. Apple Music, Spotify, YouTube Music varken pek tercih edilmiyor.

Paylaşım için teşekkürler Nisanur. Ben YouTube Music çıkana kadar Spotify saflarındaydım. YouTube Music'ten sonra hemen sildim. Muazzam bir şey benim için YouTube Music. 2005'ten beri YouTube kullanıyorum, müzik uygulamasının beni için en büyük artısı YouTube'ta olan her şeyi barındırıyor olması. Canlı performansların tutkunuyum mesela, Spotify bana bunu sağlayamıyor ama YouTube Music bunu veriyor bana o yüzden biz YouTube Music'ten devam. :D

Bu sektörün lideri kesinlikle Youtube, adamların bünyesinde olmayan içerik yok.

Flac müzik ve Presonus HD9 ile gayet mutluyum ve zaten artık neredeyse şarkı bile dinlemiyorum.
İnternet sorunu yoksa ''Gregoryan'' sesleri ve ambiyans sesleri dinliyorum.
Ne Youtube'da ne bir başkasına para ödemedim, ödemeyeceğim.

Ben de satın alayım bunu kullanırım eline sağlık

Güzel fırsatmış, denemek için 1 TL kesinlikle değer. Teşekkürler paylaşım için!

Konuyu Kimler Okuyor

Geri