Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Merhaba Forumunuz Hayırlı Olsun

Adem Helvacı

TFC Kullanıcısı
TFC Puanı
3
2000 li yılların başında Turkeyforum ve Donanımhaber ile başlayan forumculuk maceram, sanırım 2004 dolayında DH de yönetici olmamla çok farklı bir boyut aldı ve bugün bakıyorum da forum dünyasında 24 senem geçmiş gitmiş, nice dostluklar edinmiş, nice bilgiler öğrenmişim forumcu dostlardan ve bugün bakıyorum da nice yeni genç dostlar edinmeye devam ediyorum :)

Forumunuz hayırlı olsun genç dostlarım, yolunuz bahtınız açık olsun.

@Adem Helvacı üstadım hoş geldiniz sefalar getirdiniz, forumlardan vazgeçemeyen insanlara sonsuz saygım var :)

@Adem Helvacı , çok teşekkür ederiz sizin gibi değerli insanların varlığı bizleri mutlu ediyor tekrardan hoşgeldiniz 😊

Adem bey hoş geldiniz bu nasıl bir forum cv maşallah :) ben de sizin kadar uzun yıllardır olmasada forum sitelerinde yer alıyorum :)

Adem bey hoş geldiniz bu nasıl bir forum cv maşallah :) ben de sizin kadar uzun yıllardır olmasada forum sitelerinde yer alıyorum :)
O nedenle birbirimizi daha iyi anlıyor olabiliriz :)

Teknoloji istediği kadar gelişsin, iletişim kanalları istediği kadar artsın forumculuk bambaşka bir şey.
Gidebildiği yere kadar gideceğiz bakalım :)

O nedenle birbirimizi daha iyi anlıyor olabiliriz :)

Teknoloji istediği kadar gelişsin, iletişim kanalları istediği kadar artsın forumculuk bambaşka bir şey.
Gidebildiği yere kadar gideceğiz bakalım :)
Kesinlikle hocam sonuna kadar hak veriyorum forum sitelerinin dönemi geçmez diye düşünüyorum şimdi yapay zeka çıktı piyasaya ve kimse doğal içerik girmiyor.

Çok teşekkür ederim üstadım, henüz yeni bir oluşum içerisindeyiz fakat çok uzun yıllar boyunca devam edeceğiz.
Yolunuz açık ve daim olsun :)

Kesinlikle hocam sonuna kadar hak veriyorum forum sitelerinin dönemi geçmez diye düşünüyorum şimdi yapay zeka çıktı piyasaya ve kimse doğal içerik girmiyor.
Kendi fikirlerimi kendi klavyemde kendi mizacımla yazmıyorsam afedersiniz de yemişim öyle içeriği ben :D

Hoşgeldiniz efem... 😃
Ooojbulduk beaaa :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri