Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Galatasaray - Fenerbahçe derbisini, yabancı hakem yönetebilir.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Sevgili Teknoloji Forum ailesi selamlar. Biliyorsunuz ki son yıllarda hakemler maçlara damga vuruyor. Verdikleri veya vermedikleri neredeyse bütün kararlar tartışma konusu oluyor. Türkiye Futbol Federasyonu ise, derbiye özel orta hakem, 2 yardımcısı ve 4. Hakemi yabancı yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bu olayın da en büyük adayı Polonya'lı Szymon Marciniak.

1738065380837.jpeg

Gazeteci ve spor yorumcusu Ersin Düzen kendisiyle uzun zamandır iletişim halindeymiş ve kendisi "Eğer Polonya'da o hafta derbi yoksa ve UEFA'da izin verirse gelirim" demiş.

Okların bu hakeme çevrilmesindeki en büyük sebep ise, şu anda aktif hakemler arasında Dünyanın en iyi hakemi olarak görülmesi. 2023 ve 2024 yıllarında Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından 'Dünyada Yılın Hakemi' seçildi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bana en çok mutluluk veren olay Gs ve FB derbisini izlemek oluyor, aşırı rahatım :D

O değil de Fenerbahçe yenerse bir de sizi, ne gülerim var ya 3 sayfa random atarım :D

Yenecek zaten. Benim bir iddiam yok vallahi. Kaç haftadır bala maçları kazanıyoruz. Herifler gayet güzel oynuyor. Ama derbi işte ne olacağı belli olmaz. Küt diye bir prim verirler işler değişir.

Yenecek zaten. Benim bir iddiam yok vallahi. Kaç haftadır bala maçları kazanıyoruz. Herifler gayet güzel oynuyor. Ama derbi işte ne olacağı belli olmaz. Küt diye bir prim verirler işler değişir.
Kardeşim sen böyle yenecek zaten falan dediğin zaman benim hiç hevesim kalmıyor, hiç yüklenemiyorum sana😂

Konuyu Kimler Okuyor

Geri