Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Galatasaray - Fenerbahçe derbisini yabancı hakem yönetecek.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ülkemizde neredeyse her maç sonrasında, oynanılan futboldan çok hakemler konuşuluyor. VAR kararları, verilen, verilmeyen kartlar, verilen-verilmeyen fauller/penaltılar... Dolayısıyla hakemler maçların kaderiyle oynuyor her maç. Bunun önüne geçmek için TFF, Fenerbahçe'nin de isteğiyle böyle bir yola başvurdu.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Şimdi benim anlamadığim bir kaç olay var.

1- Madem hakemlerimiz kötü, ilk maçta neden yabancı hakem yönetmedi? Yanlış bir penaltıyla Fenerbahçe'yi farktan kurtarmıştı hatta...
2- Bu karar Türk hakemlerine "Arkadaşlar sizden bir şey olmaz, o yüzden yabancı hakem getireceğiz" demek değil mi?
3- Pek sanmıyorum ama Galatasaray yenerse ne olacak? Şampiyon olmaması için eskiden olduğu gibi Play-off sistemine tekrardan mı başvuracaklar?
4- Kümede kalma mücadelesi veren takımlara yazık değil mi? Onların ne suçu var? Her hafta onların maçları da hakemler tarafından katlediliyor?
5- Neden TFF, Fenerbahçe'nin her isteğini itina ile yerine getirmeye çalışıyor? Yabancı VAR diye diye ağladılar, hooop geldi. Şimdi yabancı orta hakem diye ağladılar, hoooop karar çıktı. Ayrıca TFF başkanı ve Galatasaray başkanı birbirlerine hakaret ve tehditten dolayı mahkemelikken, toplantı kararını açıklamak ne derece doğru onu da anlayabilmiş değilim...

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

O değilde ben çıkacak sonucu çok merak ediyorum, her iki taraftar grubuda kendilerine efsane saldırıyorlar (hem sözlü, hem fiziksel).

Bana çok tuhaf geliyor bu tür psikopatlıklar :D X'de bakıyorum biri birinin anasına bacısına küfür ediyor. Eee sonuç? Küfür ettin ne oldu? Eline ne geçti? Maalesef siyaset ve futbol gibi konularda çok fazla gaza geliyoruz. Maçı izleyeceğim, merakla bekliyorum.

O değilde ben çıkacak sonucu çok merak ediyorum, her iki taraftar grubuda kendilerine efsane saldırıyorlar (hem sözlü, hem fiziksel).

Bana çok tuhaf geliyor bu tür psikopatlıklar :D X'de bakıyorum biri birinin anasına bacısına küfür ediyor. Eee sonuç? Küfür ettin ne oldu? Eline ne geçti? Maalesef siyaset ve futbol gibi konularda çok fazla gaza geliyoruz. Maçı izleyeceğim, merakla bekliyorum.

izleyip izlemeyeceğimi AZ maçına göre karar vereceğim. Ilk maçtaki gibi vasat bir futbol oynarsak izlemem. Ama bir hareketlilik sezersem her türlü alırım cipsimi kolamı izlerim. 🤣

izleyip izlemeyeceğimi AZ maçına göre karar vereceğim. Ilk maçtaki gibi vasat bir futbol oynarsak izlemem. Ama bir hareketlilik sezersem her türlü alırım cipsimi kolamı izlerim. 🤣
Eğer maç kötü gidip yenilirseniz var ya sen foruma dahi girmezsin, whatsapp üzerinden darlarım seni artık :D

Her zaman ki gibi tadım bol tuzlu çekirdek ürünü tercih ederim. Siz (GS - FB) birbirinize kitlerken, biz de çitleyeceğiz. :)

Yine bombalamış aslanlar...

1000042031.jpg

1000042032.jpg

Ahan.. derbinin kazananı hakkında bir işaret geldi.Ocak gözünün bir kısmı bir anda sarı yanmaya başladı. Galiba fener size kitleyecek @Graveworm 🙂
IMG_20250220_092959.jpg

Konuyu Kimler Okuyor

Geri