Anladım peki gündelik kullanım için, xiaomi 11t mi Samsung A35 mi?Galaxy AI, Samsung’un cihazlarında sunduğu yapay zeka tabanlı özelliklerdir. Kamera geliştirmeleri, yüz tanıma, pil optimizasyonu ve performans iyileştirmeleri gibi alanlarda kullanılır. Ücretli değil, cihazın içine entegre olarak gelir.
İkisinin de artıları var ama gündelik kullanım için Xiaomi 11T daha güçlü işlemciye ve daha hızlı şarja sahip. Samsung A35 ise daha uzun yazılım desteği ve daha stabil bir arayüz sunuyor. Eğer oyun ve performans odaklı isen Xiaomi, uzun ömürlü bir kullanım istiyorsan Samsung tercih edilebilir.Anladım peki gündelik kullanım için, xiaomi 11t mi Samsung A35 mi?
Çok telefon düşündüm bugün galaxy AI nin A serisine geldiğini görünce nihai iki modelde karar verdim gerçi içimden xiaomi kullanmak geliyor ama sorayım istedim hemen hemen aynı fiyatlarda.
Kamera ve videoda peki hangisi daha öndeİkisinin de artıları var ama gündelik kullanım için Xiaomi 11T daha güçlü işlemciye ve daha hızlı şarja sahip. Samsung A35 ise daha uzun yazılım desteği ve daha stabil bir arayüz sunuyor. Eğer oyun ve performans odaklı isen Xiaomi, uzun ömürlü bir kullanım istiyorsan Samsung tercih edilebilir.
Kamera ve video konusunda Samsung A35 daha doğal renkler sunarken, Xiaomi 11T daha canlı ve detaylı çekimler yapıyor. Video stabilizasyonunda Samsung bir adım önde, ancak Xiaomi düşük ışık performansında daha başarılı. Tercihine göre değişir.Kamera ve videoda peki hangisi daha önde
Çözüldü çok teşekkür ederimSorunuz cevaplandıysa konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
Rica ederim.Çözüldü çok teşekkür ederim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.