Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

İnceleme General Mobile GM 24 Pro: Detaylı İnceleme

Ayşegül

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
18
General Mobile GM 24 Pro, Mayıs 2023'te piyasaya sürülen bir orta seviye Android akıllı telefon. Telefon, şık tasarımı, güçlü işlemcisi, etkileyici kamerası ve büyük pili ile öne çıkan bir seçenek.

general-mobile-gm-24-pro-webp.124
General Mobile GM 24 Pro Teknik Özellikleri
  • İşlemci: MediaTek Helio G99
  • RAM: 8GB
  • Depolama: 256GB
  • Ekran: 6.78 inç AMOLED, 1080 x 2412 piksel, 120Hz yenileme hızı
  • Arka Kamera: 108MP ana kamera, 50MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera
  • Ön Kamera: 16MP
  • Pil: 5000mAh, 33W hızlı şarj
  • İşletim Sistemi: Android 13, General Mobile UI
  • Ek Özellikler: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC, Hi-Res ses
General Mobile GM 24 Pro Tasarımı

General Mobile GM 24 Pro, şık ve modern bir tasarıma sahip. Telefonun ön tarafında köşelerden yuvarlatılmış 6.78 inçlik bir AMOLED ekran yer alıyor. Arka tarafta ise üçlü kamera sistemi ve General Mobile logosu bulunuyor. Telefon, plastik bir gövdeye sahip ve iki farklı renkte (Beyaz ve Gri) mevcut.

General Mobile GM 24 Pro Ekranı

General Mobile GM 24 Pro, 6.78 inçlik FHD+ AMOLED ekrana sahip. Ekran, 120Hz yenileme hızı ve 240Hz dokunmatik örnekleme hızı sunarak akıcı ve sürükleyici bir görsel deneyim sunuyor. Ekran parlak ve canlı renkler sunarak keyifli bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

General Mobile GM 24 Pro Performansı

General Mobile GM 24 Pro, MediaTek Helio G99 işlemci tarafından destekleniyor. Bu işlemci, günlük görevler ve orta seviyedeki oyunlar için yeterli güce sahip. Telefon 8GB RAM ve 256GB depolama alanı ile geliyor.

General Mobile GM 24 Pro Kamerası

General Mobile GM 24 Pro, 108MP ana kamera, 50MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP makro kameradan oluşan üçlü bir arka kamera sistemine sahip. Ana kamera, iyi ayrıntı ve renklerle gündüzleri net fotoğraflar çekebiliyor. Ultra geniş açılı kamera ise daha geniş bir alan yakalamak için kullanılabiliyor. Makro kamera ise yakın çekim fotoğraflar için ideal.

Ön kamera ise 16MP çözünürlüğe sahip ve yüksek kaliteli selfie'ler çekmek için ideal.

General Mobile GM 24 Pro Pil

General Mobile GM 24 Pro, 5000mAh kapasiteli bir pile sahip. Bu pil, telefonu tek şarjla kolayca iki gün boyunca kullanmanızı sağlıyor. Telefon ayrıca 33W hızlı şarjı da destekliyor, bu sayede telefonu sadece 30 dakikada %50'ye kadar şarj edebilirsiniz.

General Mobile GM 24 Pro Yazılım

General Mobile GM 24 Pro, Android 13 işletim sistemi ve General Mobile UI kullanıcı arayüzü ile birlikte geliyor. General Mobile UI, özelleştirilebilir bir arayüz ve birçok kullanışlı özellik sunuyor.

General Mobile GM 24 Pro Artıları
  • Şık ve modern tasarım
  • Güçlü işlemci
  • Etkileyici kamera sistemi
  • Uzun pil ömrü
  • Hızlı şarj
  • Uygun fiyat
General Mobile GM 24 Pro Eksileri
  • 4K video kaydı desteği yok
  • Plastik gövde
General Mobile GM 24 Pro Genel Değerlendirme

General Mobile GM 24 Pro, fiyat-performans açısından oldukça tatmin edici bir orta seviye akıllı telefon. Şık tasarımı, güçlü işlemcisi, etkileyici kamerası ve uzun pil ömrü ile öne çıkan telefon, günlük kullanım için ideal bir seçenek. Telefonun 4K video kaydı desteğinin olmaması ve plastik gövdesi bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir.

General Mobile GM 24 Pro'yu Kimlere Öneriyorum:
  • Uygun fiyatlı bir orta seviye akıllı telefon arayanlar
  • Şık ve modern tasarımlı bir telefon isteyenler
  • Güçlü bir kamera sistemine sahip bir telefon isteyenler
  • Uzun pil ömrüne sahip bir telefon isteyenler
  • Android 13 işletim sistemini deneyimlemek isteyenler

Ekli dosyalar

• general mobile gm 24 pro.webp
    37.4 KB · Görüntüleme: 97
Yanlış bilgi. Bu modelin çerçeveleri dediğiniz gibi plastik ancak arka kapağı cam...
Bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederim, çevrenizde bu modeli kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz general mobile?

Bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederim, çevrenizde bu modeli kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz general mobile?
Çevremde kullanan yok. Ancak bu model için birkaç kişiden AMOLED yanığı şikayeti duymuştum. Muhtemelen panel seçiminde ucuza kaçıldı, klasik yerli marka zihniyeti... Bu nedenle GM'i pek tavsiye etmem.

Çevremde kullanan yok. Ancak bu model için birkaç kişiden AMOLED yanığı şikayeti duymuştum. Muhtemelen panel seçiminde ucuza kaçıldı, klasik yerli marka zihniyeti... Bu nedenle GM'i pek tavsiye etmem.
Bugün bir kişiye böyle bir konu açtığımı söyledim ve geçmişte general mobile telefon kullandığını, o telefon yüzünden tüm android cihazlardan nefret ettiğini söyledi.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri