Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Google işletme doğrulaması için eski numarayı değiştirme sorunu

Attilas

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 0
@Attilas
Abimin şirketi için işletme açtırmıştım adını vermek istemediğim (bilmem kaçlık) platformundan, tabii ki eski bir numaram ekli orada ve video çekip göndermek dışında sadece bu eski numaram ile doğrulama seçeneğim var. O hattım tabii ki kullanmadığımdan dolayı kapandı.

Bu durumda abimin domain de yıllık ücretini ödemediği için kapandı. Büyük ihtimal doğrulamaya düşme sebebi google'un yapay zekasının radarına girmesidir, bilemiyorum.

Bunun sebebi nedir ve yeni domain ekleyelim desem eski numaram ekli olduğu için sanırım erişim sağlayamıyoruz, bilgisi olan var mı bu doğrulamayı yapmak için ne yapabiliriz?

Google ile iletişime geçme gibi bir departmanı var mıdır, telefon ile arama yapsak?

kSDB6QARUO.png

Son düzenleme:
İşletmenin adını girin, ardından düzenleme talep edin. Benim işletmem hesabımda 8 onaylı iş yeri vardı ve hepsini sildi benden, direkt çıkarttı. Birçok müşterim onaya gönderdi (internet sitesi, telefon numarası vs.) tabii işletmelerine ait belgeleri de sundular, o şekilde değiştirdiler.

Naçizane fikrim vergi levhası ile beraber gönderin ve değişim talebinde bulunun, muhtemelen onaylar.

İşletmenin adını girin, ardından düzenleme talep edin. Benim işletmem hesabımda 8 onaylı iş yeri vardı ve hepsini sildi benden, direkt çıkarttı. Birçok müşterim onaya gönderdi (internet sitesi, telefon numarası vs.) tabii işletmelerine ait belgeleri de sundular, o şekilde değiştirdiler.

Naçizane fikrim vergi levhası ile beraber gönderin ve değişim talebinde bulunun, muhtemelen onaylar.
Tamamdır. Yarın bir bakayım. Hayırlı geceler 🙏

Hayırlı geceler hocam, takıldığınız yer olursa yine yazın elimden geleni yapmaya çalışırım.

Düzenle kısmından numarayı güncelleyebildim.
Resimler ve bütün bilgiler silinmiş. Tekrar yükledim ve biraz zaman alacak sanırım.

Düzenle kısmından numarayı güncelleyebildim.
Resimler ve bütün bilgiler silinmiş. Tekrar yükledim ve biraz zaman alacak sanırım.
Zaman alması çok normal, Google'da işler biraz geç ilerliyor maalesef :)

Google servislerinden nefret etmeye başladım kuzende değiştirmeye çalışıyor ama bir türlü başaramadı adres değişimini

Zaman alması çok normal, Google'da işler biraz geç ilerliyor maalesef :)
Hiç sorma. Spamcı, sahteci, do*landırıcı bilmem bir milyon muhabbet.
O da ne yapsın ona göre şekillendiriyor herhalde.

Hiç sorma. Spamcı, sahteci, do*landırıcı bilmem bir milyon muhabbet.
O da ne yapsın ona göre şekillendiriyor herhalde.
Bence google tüm işi yapay zekaya devir etti :) ben artık sıkıldım bunaldım dedi elini ayağını çekip ona teslim etti. Çok eskiden google içinde muhatap bulabiliyordun şimdi devamlı makalelere ve botlara yönlendiriyorlar zaman fazlasıyla hızlı değişim gösteriyor

Bence google tüm işi yapay zekaya devir etti :) ben artık sıkıldım bunaldım dedi elini ayağını çekip ona teslim etti. Çok eskiden google içinde muhatap bulabiliyordun şimdi devamlı makalelere ve botlara yönlendiriyorlar zaman fazlasıyla hızlı değişim gösteriyor
Allahtan şirketim yok.
Free takılıyorum, yoksa deli olurdum.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri