Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber GTA VI'nın fiyat dedikodusu ortaya çıktı, GTA VI'nın fiyatı belli oldu mu?

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Sevgili Teknoloji Forum ailesi selamlar. Biliyorsunuz ki yıllardır şu oyunu bekleyen insan var, ben bile bilgidayar veya konsolum olmamasına rağmen sabırsızlıkla bekliyorum. Nihayet fiyatı ile ilgili ilk tahmin geldi. Ve eğer doğruysa Türk vatandaşlarının canı fazlaca yanacak gibi. Ortaya çıkan fiyat 100$ olarak gözüküyor, bu da şu anki kurla beraber, 3.5k gibi bir ücret yapıyor.

Kim verir kim vermez onu bilemem ama fiyatı her ne olursa olsun bana fazla gibi geldi. Sizin de yorumlarınızı merak ediyorum.

Aslında fiyat uygun, döviz pahalı :D yoksa adamlara göre 100 birime oyunu satın alacaklar. -siyasete girmeyin. :D

Aslında fiyat uygun, döviz pahalı :D yoksa adamlara göre 100 birime oyunu satın alacaklar. -siyasete girmeyin. :D

Tabi tabi. O yüzden dedim ya Türklere diye. 🤣🤣 100$ adamların bir kaç saatlik çalışma ücreti zaten ahahahhahaha.

Elektrik haricinde Torrent 'lere hâlâ zam gelmedi. :) Görseller 2017'ten
14o11r5.jpg

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı1.PNG

Ekran Alıntısı2.PNG

Ekran Alıntısı3.PNG

Son düzenleme:
@Metinolmetin Belki zam gelmedi ama bütün crackli oyunları oynayacak ''co-op'' ya da hamachi gibi bir seçenek de gelmedi :)
Bir seçenek var gerçi ve onun için de yine hızlı internet gerekiyor.

Single player modunda ne kadar oynayabilirsek. Steam'dan oyun satın alsan oyun, gerçek anlamda senin değil.

100$ fiyat etiketi doğruysa Türkiye'de gerçekten cep yakacak. Döviz kuru bu seviyede kalırsa çoğu kişi ya indirim bekleyecek ya da alternatif yollar arayacak gibi görünüyor. Rockstar’dan resmi açıklama gelmeden net bir şey diyemeyiz ama oyun fiyatlarının artık lüks seviyesine çıktığı kesin.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri