Gayet iyi hocam. Benim hat sanırım 8GB idiTurkcell ve Vodafone kullanıyorum, Turkcell internet konusunda bayağı iyi; çok memnunum. Geçen yıl Vodafone kullanıyordım fakat Turkcell kadar performans alamadım.
50GB kullanıyorum Turkcell, belki tuhaf gelecek ama ödediğim tutar 209 lirageçen yıl Vodafone tarifem bittiğinden dolayı 450 lira çıkartmıştı 140 liralık faturamı, bu yıl Turkcell’e 209 lira ödüyorum. 50GB tatmin edici oluyor, yetiyor
![]()
Bende maalesef Türksat Kablonet'in interneti var hocam, hâlâ TV kablosuyla internet hizmeti sağlıyorlarMobil Hat olarak Turkcell kullanıyorum 30GB faturalı paket her ay düzenli şekilde yetiyor. Evde ise TurkTelekom 100 Mbps kullanıyorum fiber altyapı olduğu için hız ve gecikme problemi yaratmıyor.
Hocam bu site Netflix'in sunucularına bağlandığından internetinizi olduğundan düşük gösterebilir. Ookla'nın Speed Test'ini öneririm.Şu an biraz yüksekteyim ve buradan veri çekmek bayağı sıkıntılı, yanımdaki arkadaşım X firmayı kullanıyor çekmiyor.
Şu an 41 mbps merkezde 180-200 buluyor ortalama, idare ediyor beni; memnunum genel olarak.
Ekli dosyayı görüntüle 72
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.