Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Hangi GSM Operatörü'nü Tercih Ediyorsunuz?

Kullandığınız GSM Operatörü?

• Türk Telekom

• Turkcell

• Vodafone

• NetGSM

• Türk Telekom Altyapısını Kullanan Başka Bir Sağlayıcı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ARM64

TFC Kullanıcısı
Puan 18
Çözüm 1
@ARM64
Evet düşünceleriniz nedir? Ben Türk Telekom kullanıyorum yıllardır. Ortalama 20 Mbps hız alabiliyorum.

Turkcell ve Vodafone kullanıyorum, Turkcell internet konusunda bayağı iyi; çok memnunum. Geçen yıl Vodafone kullanıyordım fakat Turkcell kadar performans alamadım.

50GB kullanıyorum Turkcell, belki tuhaf gelecek ama ödediğim tutar 209 lira :) geçen yıl Vodafone tarifem bittiğinden dolayı 450 lira çıkartmıştı 140 liralık faturamı, bu yıl Turkcell’e 209 lira ödüyorum. 50GB tatmin edici oluyor, yetiyor :)

Mobil Hat olarak Turkcell kullanıyorum 30GB faturalı paket her ay düzenli şekilde yetiyor. Evde ise TurkTelekom 100 Mbps kullanıyorum fiber altyapı olduğu için hız ve gecikme problemi yaratmıyor.

Turkcell ve Vodafone kullanıyorum, Turkcell internet konusunda bayağı iyi; çok memnunum. Geçen yıl Vodafone kullanıyordım fakat Turkcell kadar performans alamadım.

50GB kullanıyorum Turkcell, belki tuhaf gelecek ama ödediğim tutar 209 lira :) geçen yıl Vodafone tarifem bittiğinden dolayı 450 lira çıkartmıştı 140 liralık faturamı, bu yıl Turkcell’e 209 lira ödüyorum. 50GB tatmin edici oluyor, yetiyor :)
Gayet iyi hocam. Benim hat sanırım 8GB idi 😅.

Mobil Hat olarak Turkcell kullanıyorum 30GB faturalı paket her ay düzenli şekilde yetiyor. Evde ise TurkTelekom 100 Mbps kullanıyorum fiber altyapı olduğu için hız ve gecikme problemi yaratmıyor.
Bende maalesef Türksat Kablonet'in interneti var hocam, hâlâ TV kablosuyla internet hizmeti sağlıyorlar 🙁.

Peki alabildiğiniz hızlar nedir hocalarım?

Şu an biraz yüksekteyim ve buradan veri çekmek bayağı sıkıntılı, yanımdaki arkadaşım X firmayı kullanıyor çekmiyor.

Şu an 41 mbps merkezde 180-200 buluyor ortalama, idare ediyor beni; memnunum genel olarak.
IMG_6715.png

Şu an biraz yüksekteyim ve buradan veri çekmek bayağı sıkıntılı, yanımdaki arkadaşım X firmayı kullanıyor çekmiyor.

Şu an 41 mbps merkezde 180-200 buluyor ortalama, idare ediyor beni; memnunum genel olarak.
Ekli dosyayı görüntüle 72
Hocam bu site Netflix'in sunucularına bağlandığından internetinizi olduğundan düşük gösterebilir. Ookla'nın Speed Test'ini öneririm.

Aslında fazla bir değişiklik olmadı 43 mbps gösteriyor speed test içerisinde :)

Her zaman ve her yerde daima vodafone kullanırım :) arkadaşlarımın hemen hemen hepsi şikayetçi fakat ben çok memnunum vodafone operatörlüğünden.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri