Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Hangi oyunları oynuyorsunuz ?

ArdaC1R4K

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 0
@ArdaC1R4K
Selamlar teknoloji forum ailesi.
Hangi oyunları oynamayı tercih ediyorsunuz?
Bilgisayarınız da hangi oyunlar yüklü :)

(PUBG-CS-BF1-BF2042-BF5-FARCRY PRİMAL-WOT-LOL-LETF 4 DEAD 2-AİMLABS)

Selamlar @ArdaC1R4K şu an bilgisayarımda Counter Strike 1.6 ve Grand Theft Auto V oyunları mevcut. Birçok oyunu test etme amaçlı yüklüyorum ve geri siliyorum :)

Cs 1.6 bende de yüklüydü bende sildim,bende de çok oyun var şu an yüklü olan bunlar :D pubg den vakit bulup oyun oynamıyorum fazla :D

Cs 1.6 bende de yüklüydü bende sildim,bende de çok oyun var şu an yüklü olan bunlar :D pubg den vakit bulup oyun oynamıyorum fazla :D
Ben de pubg bir ısınamadım, sabahtan akşama kadar oynayanlar var ayrı bir hayrınlık duyuyorum :D

Ben de pubg bir ısınamadım, sabahtan akşama kadar oynayanlar var ayrı bir hayrınlık duyuyorum :D
teşekkür ederim ahaha pubg bir hevestir,indir oynarız bir ara mobil değil tabi ki de

teşekkür ederim ahaha pubg bir hevestir,indir oynarız bir ara mobil değil tabi ki de
Oynamak isterim elbette ama benim asıl mouse pili bitti, neyse markete gittim pil aldım geldim kutusunu açtım pili takayım dedim bir baktım çift ince pil istiyor. Ben de normal pil almıştım, neyse diğer mouse taktım onunla idare ediyorum şu an :D

Oynamak isterim elbette ama benim asıl mouse pili bitti, neyse markete gittim pil aldım geldim kutusunu açtım pili takayım dedim bir baktım çift ince pil istiyor. Ben de normal pil almıştım, neyse diğer mouse taktım onunla idare ediyorum şu an :D
o çok kötü bende bimden 3-4 paket aldım bir kere aceleyle en yakın o vardı,fişi de almadım sonra baktım piller alakasız çöp oldu :D

Oyun mu? 🥹

Fortnite, CS2, PUBG, FC 24 (@Graveworm FC 25 çekilişi gelir mi? 😂) oynuyorum genelde. Hikayeli oyun oynarken sıkılıyorum ben nedense. Daha çok ekipli oyunları seviyorum, arkadaşlarla beraber olunca sohbet muhabbetle beraber sarıyor.

Fortnite, CS2, PUBG, FC 24 (@Graveworm FC 25 çekilişi gelir mi? 😂) oynuyorum genelde. Hikayeli oyun oynarken sıkılıyorum ben nedense. Daha çok ekipli oyunları seviyorum, arkadaşlarla beraber olunca sohbet muhabbetle beraber sarıyor.
İşte geldi kral :D ben de hikayeli oyun oynarken darlanıyorum far cry çok nadir sarıyor onda da hayvan evcilleştiriyorum ondan en son mamut görevi vardı sıkıldım alt f4 çektim yüzüne bakmıyorum daha :D

O çok pahalı yahu. Sponsor bulursak söz. 🤣

Konuyu Kimler Okuyor

Geri