Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Anket Hangi PlayStation Modelini Tercih Edersiniz?

Hangi PlayStation Modelini Tercih Edersiniz?

• PlayStation

Oy: 0 0.0%
  • PS One

• PlayStation 2

• PSX

• PlayStation Portable

• PlayStation 3

• PSP GO

• PlayStation Vita

• PlayStation 4

Oy: 1 20.0%
  • PlayStation 5

Oy: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Sercan

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
43
Ben de ilk anket sorumu açarak sizlere hangi playstation modelini tercih edeceğinizi sorayım. Anket içerisine bu zamana kadar yer alan tüm playstation modellerini ilave etmek istemiyorum eğer sizin unutamadığınız bir modeli varsa mesaj olarak belirtebilirsiniz.

Her zaman tuhaf bir insan olduğumu söyler arkadaşlarım, 5. seriyi oynadık ve ben halen 4. seri proda kalayım dedim. Pro, slim veya süper slim diye ayırmayacağım tek tek kısa ve öz bir anket olabilmesi adına cevapları anlaşılabilir tutcam.

5'in Slim versiyonu... Yeni olan her zaman daha iyidir :). Ama halen donanımı tam kullanacak bir oyunu yok.

5'in Slim versiyonu... Yeni olan her zaman daha iyidir :). Ama halen donanımı tam kullanacak bir oyunu yok.
Bu konuda hemfikirim, piyasaya çıkan konsol veya oyunlar genel de beta olarak çıkıyor ve sürümleri tamamlandığından da ekstra hiçbir şey yapmıyorlar.

O yüzden en iyisi PS 4 :D

Ben de ilk anket sorumu açarak sizlere hangi playstation modelini tercih edeceğinizi sorayım. Anket içerisine bu zamana kadar yer alan tüm playstation modellerini ilave etmek istemiyorum eğer sizin unutamadığınız bir modeli varsa mesaj olarak belirtebilirsiniz.

Her zaman tuhaf bir insan olduğumu söyler arkadaşlarım, 5. seriyi oynadık ve ben halen 4. seri proda kalayım dedim. Pro, slim veya süper slim diye ayırmayacağım tek tek kısa ve öz bir anket olabilmesi adına cevapları anlaşılabilir tutcam.
Ben PlayStation X tercih ederdim (özellikle en üst model DESR-7700).

Bunu seçmenizdeki amaç nedir? Diğerlerinden farklı olan özelliklerinden bahsedebilir misiniz rica etsem?
DESR-7700, ISDB, i.LINK, yüksek HDD kapasitesi gibi önemli artıları var (en üst model oluyor kendisi). ISDB olduğu için, Brezilya gibi ülkelerde (HD olmasa da) TV kanalları izlenebilmektedir.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri