Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Hastaneden Herkese Selam TFC Ailesi

Tevfik

Yönetici
Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 7
@Tevfik
Çok kıymetli TFC ailesi, bugün hastanede refakatçi kalıyorum (amcam büyük bir ameliyat geçirdi). Yarın kısmet olursa taburcu olacak, ben de eve geçeceğim.

Ameliyat gerçekten muhteşem zor, genel olarak söylüyorum bunu. Ben burnumdan kemik ve et aldırdım geçen yıl o ameliyatta dahi bayağı zorlandım (her iki burnumda da tampon vardı). Büyük ameliyatları Allah düşmanımın başına bile vermesin.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ameliyatlar gerçekten zor süreçler ama önemli olan sağlıkla atlatmak. İnşallah amcanız da kısa sürede toparlanır.

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. En büyük servet sağlıktır. Kaybedildi mi dünyalar senin olsa nafile.

Çok teşekkür ederim eksik olmayın🙏🏻 adam tam emekli oldu, bir ay sonra ameliyat çıktı.

Geçmiş olsun kardeşim. Zaten emekli olunca böyle şeylerin olması lazım, çalışırken daha sıkıntı yaşadım biliyorum. Allah şifalar versin.

Çok teşekkür ederim kardeşim eksik olma. Adam tam ağız tadıyla keyfini sürecekti, gençliğinde çalıştığı ağır işlerden dolayı şimdi sıkıntısını yaşamaya başladı.

Geçmiş olsun kardeşim Rabbim şifa versin bende mayıs ayı sonunda kasık fıtığı ameliyatı oldum, bilirim zor iş.

Geçmiş olsun, tez zamanda sıhhatler dilerim ikinizede 🙏🙏

Çok teşekkür ederim dostlar sağ olun var olun eksik olmayın, bugün sabahı sabah ettik çok fazla ağrısı vardı.

Çok teşekkür ederim dostlar sağ olun var olun eksik olmayın, bugün sabahı sabah ettik çok fazla ağrısı vardı.
Normal kardeşim vücudu kesiyorlar en nihayetinde, birkaç güne hafifler sonra biter ağrıları.

Normal kardeşim vücudu kesiyorlar en nihayetinde, birkaç güne hafifler sonra biter ağrıları.
İnşallah biter vallahi kıvrandıkça benim zoruma gitti. Özel bir hastanedeyiz ve içerisi sauna sanki böyle bir sıcak yok. Peteğin birini kapatmamıza rağmen kısa kollularla bile terliyoruz

İnşallah biter vallahi kıvrandıkça benim zoruma gitti. Özel bir hastanedeyiz ve içerisi sauna sanki böyle bir sıcak yok. Peteğin birini kapatmamıza rağmen kısa kollularla bile terliyoruz
İyi yapmışsınız ılık olsun içerisi soğukta olmasın sıcakta

Geçmiş olsun kardeşim. Allah'ım acil şifalar versin...

Konuyu Kimler Okuyor

Geri