Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Merhaba Herkese merabe :)

Nisanur

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 2
@Nisanur
Selamlar. Aranıza bugün katılmış bulunmaktayım. Adım Nisanur 22 yaşındayım. Teknolojiye oldukça ilgiliyim. Elimden geldiğince yardımcı olmak ve yeni bilgiler edinmek için buradayım.
Herkese iyi forumlar dilerim :giggle:

Merhaba Nisanur, aramıza hoş geldin sefalar getirdin. Umarım güzel vakit geçirir ve kalıcı olursun ailemiz arasında :) kırmadığın içinde ayrıca teşekkür ederim.

Selamlar. Aranıza bugün katılmış bulunmaktayım. Adım Nisanur 22 yaşındayım. Teknolojiye oldukça ilgiliyim. Elimden geldiğince yardımcı olmak ve yeni bilgiler edinmek için buradayım.

Nisanur hoşgeldin. Umarım uzun soluklu bir yoldaşlığımız olur.

Selamlar hoş geldiniz :)

Merhaba forumumuza hoş geldiniz. Umarım kalıcı olur bu büyüyen topluluğun temel parçası olursun.

Hoşgeldiniz.

Ülkemizde teknoloji ile uğraşan kadın sayısı (aynı şekilde ehliyeti olan kadın sayısı da), gelişmiş ülkelere kıyasla geride. Bu sebeple sizi tebrik ederim ve hoş geldiniz (Türk Telekom kampanya konusundan geldim).

Ülkemizde teknoloji ile uğraşan kadın sayısı (aynı şekilde ehliyeti olan kadın sayısı da), gelişmiş ülkelere kıyasla geride. Bu sebeple sizi tebrik ederim ve hoş geldiniz (Türk Telekom kampanya konusundan geldim).
Her ikisi de var bende 💪🏼😅 Teşekkür ediyorum 🙏🏼

Konuyu Kimler Okuyor

Geri