Selamlar. Aranıza bugün katılmış bulunmaktayım. Adım Nisanur 22 yaşındayım. Teknolojiye oldukça ilgiliyim. Elimden geldiğince yardımcı olmak ve yeni bilgiler edinmek için buradayım.
Herkese iyi forumlar dilerim
Herkese iyi forumlar dilerim
Selamlar. Aranıza bugün katılmış bulunmaktayım. Adım Nisanur 22 yaşındayım. Teknolojiye oldukça ilgiliyim. Elimden geldiğince yardımcı olmak ve yeni bilgiler edinmek için buradayım.
Herkese iyi forumlar dilerim![]()
Merhaba forumumuza hoş geldiniz. Umarım kalıcı olur bu büyüyen topluluğun temel parçası olursun.Selamlar. Aranıza bugün katılmış bulunmaktayım. Adım Nisanur 22 yaşındayım. Teknolojiye oldukça ilgiliyim. Elimden geldiğince yardımcı olmak ve yeni bilgiler edinmek için buradayım.
Ülkemizde teknoloji ile uğraşan kadın sayısı (aynı şekilde ehliyeti olan kadın sayısı da), gelişmiş ülkelere kıyasla geride. Bu sebeple sizi tebrik ederim ve hoş geldiniz (Türk Telekom kampanya konusundan geldim).Selamlar. Aranıza bugün katılmış bulunmaktayım. Adım Nisanur 22 yaşındayım. Teknolojiye oldukça ilgiliyim. Elimden geldiğince yardımcı olmak ve yeni bilgiler edinmek için buradayım.
Her ikisi de var bendeÜlkemizde teknoloji ile uğraşan kadın sayısı (aynı şekilde ehliyeti olan kadın sayısı da), gelişmiş ülkelere kıyasla geride. Bu sebeple sizi tebrik ederim ve hoş geldiniz (Türk Telekom kampanya konusundan geldim).
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.