Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Honor, Bütçe Dostu Yeni Tam Kablosuz Kulaklığı Earbuds A'yı Tanıttı

Kreathex

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
43
Honor, tam kablosuz kulaklık pazarında yerini sağlamlaştırmak için yeni modeller tanıtmaya devam ediyor. Üst seviye Honor Earbuds X7'nin ardından, şimdi de daha uygun fiyatlı Honor Earbuds A modelini duyurdu.

Honor Earbuds A'nın Özellikleri ve Fiyatı​

Honor Earbuds A, X7 modeli gibi 10mm dinamik sürücülere ve silikon uçsuz yarı kulak içi tasarıma sahip. Bluetooth 5.3 bağlantı teknolojisi ile donatılan bu kulaklık, Altın Kulak ses sertifikası ve Hi-Fi 5 dijital sinyal işlemcisi ile dikkat çekiyor.

Gürültü engelleme özelliği bulunmayan Honor Earbuds A, tek bir şarjla 9 saate kadar kullanım süresi sunarken, şarj kutusu ile bu süre 31 saate kadar çıkabiliyor. IP54 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı dayanıklı olan kulaklık, 27$ fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Honor'un birkaç ürününü test ettim, fonksiyonel olarak fazla bir şey beklememek gerekiyor fakat şarjı çok uzun gidiyor.

Şarj problemini bir Apple çözemedi maalesef, 2023 yılı Kasım ayında aldığım telefonumun pil yüzdesi aşağıda.

apple-sarj-problemi.jpg

Benim de kasım ayında almış olduğum telefonumun pil sağlığı %98

Bilinçli eskitmenin olduğunu biliyoruz. 6-7 ayda %2 düşmüş olması pil ömrünün üzücü tabiki.

Ki ben oyun oynayan, şarjı yarım bırakıp çıkaran vs biri de değilim.

Honor konusuna gelecek olursak zaten bütçe dostu olarak çıkarıyorlar ultra yüksek segment bir şey beklememek gerekiyor.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri