Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Honorda pc yedekleme diye bir özellik yok mu xiaomi deki gibi

Logan

TFC Kullanıcısı
Puan 28
Çözüm 0
@Logan
Screenshot_2024-12-05-22-09-26-268_com.android.settings.jpg

Honorda insanlar nasıl pc yedeklemesi yapıp hard reset atıyor arkadaşlar

Android kullanıcısı @Graveworm yardımcı olacaktır. Bu arada sanırım ikinci telefonumu android alacağım, detaylı incelemem lazım :)

Android kullanıcısı @Graveworm yardımcı olacaktır. Bu arada sanırım ikinci telefonumu android alacağım, detaylı incelemem lazım :)

Hocam android aldığımdan beri yedeklemedim. En azından bilgisayara bir şey atmadım.

@Logan Ama orada seçeneklerde bilgisayar kullanarak yedekleyin diyor. Orayı bypass edemez misin? Yani bilgisayara yedekleyip geri yükle diyor ya, sen sadece yedekleyip bıraksan olmaz mı?

Hocam android aldığımdan beri yedeklemedim. En azından bilgisayara bir şey atmadım.

@Logan Ama orada seçeneklerde bilgisayar kullanarak yedekleyin diyor. Orayı bypass edemez misin? Yani bilgisayara yedekleyip geri yükle diyor ya, sen sadece yedekleyip bıraksan olmaz mı?
Nasıl mesela

Şöyle örnek vereyim ben Hard reset atmadan önce pc yedekliyorum xiaomide dosya oluyor, sonra Hard reset atıyorum telefonu açtığımda yedeği telefona alıp tekrar telefonu eski haline getiriyorum.

Bu Honorda nasıl yapılıyor bildiğim kadarıyla yedekleme yok.

Xiaomide ne fotoğraflar ne sms ler ne arama kayıtları ne notlarım gitmiyor

Kendi sitelerinde çok güzel anlatmış hocam. Tek gözle bunu bulabildim. 🤣

Hocam bilgisayar ile telefon arasında bağlantı kurulumu yaptıktan sonra dosya yöneticisini açın (yönetici olarak çalıştırabilirsiniz eğer seçenek varsa) ardından direkt cihazınıza erişip verileri kopyalayın.

Sıfırlama işleminde de telefonunuzun ayarlar menüsüne gelin, gizlilik ve hesaplar seçeneğine tıklayın arından fabrika ayarlarına döndür seçeneği var oradan emin olup olmadığınızı onayladıktan sonra cihazınız tertemiz sıfırlanmış olur.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri