Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber IMDB, 2024 yılının "En" lerini seçti

Graveworm

Yönetici
Yönetici
Onaylı Profil
Puan 93
Çözüm 6
@Graveworm
2024 yılının bitmesine sayılı günler kala bu tarz sitelerin klasikleşmiş haberleri gelmeye başladı. AFI'den sonra IMDB'de oy kullanan izleyicilerin belirlediği en iyi film ve dizi listesini sizinle paylaşıyorum.

IMDB'ye göre 2024 yılının en iyi filmleri;

Deadpool & Wolverine

Dune: Part Two

Furiosa: A Mad Max Saga

Joker: Folie à Deux

Alien: Romulus

The Substance

Civil War

Beetlejuice Beetlejuice

Kingdom of the Planet of the Apes

Longlegs

IMDB'ye göre 2024 yılının en iyi dizileri;

True Detective

The Boys

The Penguin

Fallout

House of the Dragon

Shogun

Bridgerton

The Lord of the Rings: The Rings of Power

The Gentlemen

3 Body Problem

Diğer konuda sorduğum gibi arasında hangisini tavsiye edersin? :D

Diğer konuda sorduğum gibi arasında hangisini tavsiye edersin? :D

Deadpool & Wolverine
Furiosa: A Mad Max Saga
Alien: Romulus
Beetlejuice Beetlejuice
Kingdom of the Planet of the Apes

True Detective
The Boys
The Penguin
Fallout
Shogun
The Lord of the Rings: The Rings of Power (eğer filmlere ve kitaplara hakim değilsen izlenir, hakimsen kanser eder)
3 Body Problem

Aralarında sadece deadpool izlememe ne diyorsun? Onu da sinemada tek başıma izledim, canım sıkıldı gittim tek başıma izledim yaz günü dondum. Bu arada Forum Kayseri sinema yetkililerine sesleniyorum; yazın donuyor, kışın yanıyoruz :D

Aralarında sadece deadpool izlememe ne diyorsun? Onu da sinemada tek başıma izledim, canım sıkıldı gittim tek başıma izledim yaz günü dondum. Bu arada Forum Kayseri sinema yetkililerine sesleniyorum; yazın donuyor, kışın yanıyoruz :D

Hocam o filmde sıkılınılır mı ya? Bu arada Forum Kayseri yetkililerini kınıyorum.

Hocam o filmde sıkılınılır mı ya? Bu arada Forum Kayseri yetkililerini kınıyorum.
Yok bro, canım sıkıldı gittim dedim. Filmde sıkılmadım :D aksine bayağı eğlendim. Canımın sıkılmasının sebebi birkaç arkadaşa söyledim gelin gidelim diye mırın kırın ettiler, dedim Tevfik tırnağın varsa başını kaşırsın dedim ve gittim. Aynen Forum Kayseri o işe çözüm bulmalı, yeminle yaz günü burnumu çekerek çıktım dondum sinemada :D

Yok bro, canım sıkıldı gittim dedim. Filmde sıkılmadım :D aksine bayağı eğlendim. Canımın sıkılmasının sebebi birkaç arkadaşa söyledim gelin gidelim diye mırın kırın ettiler, dedim Tevfik tırnağın varsa başını kaşırsın dedim ve gittim. Aynen Forum Kayseri o işe çözüm bulmalı, yeminle yaz günü burnumu çekerek çıktım dondum sinemada :D

Ben olayı 2 sefer yanlış anlamışım.

Tek gittin de sıkıldın sandım.

Bir de kışın donuyoruz yazın terliyoruz sandım. Abi adamlar sizi düşünüyor işte, daha ne istiyorsun? Kışın sweetshirt altına bir tane tshirt giyeceksin tamam. Yazın da incecik bir uzun kollu alacaksın. :D

Ben olayı 2 sefer yanlış anlamışım.

Tek gittin de sıkıldın sandım.

Bir de kışın donuyoruz yazın terliyoruz sandım. Abi adamlar sizi düşünüyor işte, daha ne istiyorsun? Kışın sweetshirt altına bir tane tshirt giyeceksin tamam. Yazın da incecik bir uzun kollu alacaksın. :D
Kayseri'nin yazın kuru sıcağını bilmediğinden oohh atıp tut ne güzel :D

Abi kuru sıcak, bilmem ne soğuğu. Siz neymişsiniz be? Bir sen bir de Ankara'lılar. :D:D:D

Abi kuru sıcak, bilmem ne soğuğu. Siz neymişsiniz be? Bir sen bir de Ankara'lılar. :D:D:D
Öyle deme cidden haklıyız :D Bu arada sivaslı var mı aramızda bilmiyorum ama Sivas'ın soğuk havası efsane böyle bir şey yok.

Öyle deme cidden haklıyız :D Bu arada sivaslı var mı aramızda bilmiyorum ama Sivas'ın soğuk havası efsane böyle bir şey yok.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ulan biraz utanın be. İnsanlar -70 derece yaşıyor. :D

Türkiye'de nerede -70 varmış? :D

Erzuruma baktım güncel hava durumuna -16 gösteriyor şu an :D

Türkiye demedim ki. :D
Beni buradakiler ilgilendiriyor :D geçtiğimiz günlerde Ruhi Çenet videosuna denk geldim cidden böyle bir soğuk yok, insanlar arabalarını kapatmıyorlarmış donar diye.

Beni buradakiler ilgilendiriyor :D geçtiğimiz günlerde Ruhi Çenet videosuna denk geldim cidden böyle bir soğuk yok, insanlar arabalarını kapatmıyorlarmış donar diye.

Bana öyle bir soğuk lazım işte. 10 dakika elin açıkta kalsın soğuk çarpıyor hemen falan. Bayılırım öyle havalara. Yazdan nefret ederim, zaten kiloluyum oturduğum yerde terliyorum anasını satayım.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri